Horoscop zilnic 23 decembrie 2016. Fecioarele au neintelegeri in familie, iar Capricornii sunt in forma maxima


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 23 decembrie 2016.


BERBEC

Dupa cateva zile in care ai muncit neincetat si ai facut tot felul de pregatiri, a venit momentul sa te bucuri de o zi linistita, impreuna cu apropiatii. 

TAUR

Primesti o veste din partea rudelor care iti da peste cap toate planurile pentru aceste zile. Trebuie sa amani cateva intalniri si sa faci niste drumuri suplimentare.

GEMENI

Pentru tine inca nu a venit vacanta, iar astazi se pare ca ai o zi destul de incarcata la job. Ai ramas cu cateva proiecte in urma, de aceea esti nevoita sa lucrezi la capacitate maxima. 

RAC

Ai lasat cumparaturile pentru sarbatori pe ultima suta de metri. Astazi incerci sa rezolvi aceasta problema, iar majoritatea timpului il petreci prin magazine, pentru achizitionarea celor necesare. 

LEU

Esti hotarata sa petreci aceste sarbatori intr-un mod atipic, asa ca pleci cu partenerul de viata intr-o mini vacanta neplanificata, care va ajuta sa va regasiti.

FECIOARA

O problema de familie iti da batai de cap, iar in prima jumatate a zilei incerci sa aranjezi lucrurile astfel incat sa impaci si capra, si varza. Apoi, te pregatesti de o iesire care iti ofera momente placute, de relaxare.

BALANTA

Esti in criza de timp, mai ales ca nu ai cumparat toate cadourile. Mergi la o sesiune rapida de shopping, iar dupa aceea incerci sa termini ce mai ai de pregatit pentru ziua de Craciun. 

SCORPION

Primesti o veste importanta din partea unei persoane apropiate, iar asta reprezinta un motiv foarte bun de petrecut. Seara iesiti in oras alaturi de amici. 

SAGETATOR

Esti intr-o dispozitie excelenta si profiti de lucrul acesta pentru a face ultimele pregatiri de Sarbatori. Desi ai multe de facut, nu te dai batuta pana cand nu iese totul asa cum ai planuit.

CAPRICORN

Inceputul de forma de gaseste intr-o forma de zile mari. Ai terminat pregatirile pentru Craciun, ai achizitionat cadourile pentru cei dragi, iar acum te poti bucura linistita de aceasta perioada. 

VARSATOR

Se apropie sfarsitul de an si iti doresti din suflet sa te impaci cu un coleg de la munca cu care te-ai certat de ceva vreme, insa se pare ca nu ai nicio sansa. 

PESTI

Iti doresti sa petreci ziua alaturi de partener, insa mai multe obstacole te impiedica sa faci acest lucru. Incearca sa nu lasi acest lucru sa te afecteze prea tare.

related posts

Modifică setările cookies