Horoscop zilnic 23 decembrie 2020. Balanțele au parte de o confruntare neplăcută cu partenerul, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 23 decembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Cum Luna face, astăzi, un aspect strâns cu Marte, guvernatorul tău, înseamnă că te vei bucura de multă energie. Ai grijă cum gestionezi această vibrație astrală, pentru că poți avea acțiuni pripite și dacă intri în conflicte, se poate întoarce împotriva ta! Dacă ai tendința să interacționezi agresiv cu interlocutorii tăi, încearcă totuși să te retragi la timp, să nu strici relațiile!

 

Taur

 

Cu Luna în conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, în sectorul asociat subconștientului, introspecției, reflecțiilor și trecutului, vei fi destul de sensibilă, uneori iritată de acțiunile unor colegi de la serviciu, iar nivelul de suprasolicitare poate fi mai ridicat. Ar fi recomandat, dacă poți, să-ți iei o zi liberă și să-ți redirecționezi energia către chestiunile gospodărești. Totodată, îți vei aduce aminte de unele persoane din trecut, care au însemnat ceva pentru tine.

 

Gemeni

 

Sectorul planurilor de viitor, dar și al prietenilor și grupurilor din care faci parte, se activează astăzi odată cu conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii. Așadar, dialogul cu unul dintre prieteni ar putea să-ți aducă o revelație și să încerci să faci un plan în jurul unei idei pe care o ai de mai mult timp, dar nu ai îndrăznit să speri că ar putea să fie pusă în practică.

 

Rac

 

Sectorul carierei și al ambițiilor profesionale este astăzi activat de către conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii. Prin urmare, se întrevede o zi dinamică din punct de vedere profesional, dar și cu unele dialoguri cu superiorii privind activitatea ta din ultimul an. Posibil să nu fii prea încântată atunci când ești anunțată că vei intra într-o ședință cu șefii, dar la final vei ieși multumită, pentru că ți se recunosc meritele.

 

Leu

 

Sectorul convingerilor și a sistemului de valori, a filosofiei și a spiritualității este astăzi activat de conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii. Așadar, pe tot parcursul zilei, îți vei susține cu tărie principiile și vei fi chiar determinată să nu te lași până nu îi vei convinge pe cei cu care intri în contact de ideile tale, privind domeniile pe care le vei aborda.

 

Fecioară

 

Posibil astăzi, conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, formată pe casa banilor proveniți din alte surse decât salariile, a avantajelor materiale, a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu, să aducă discuții aprinse în dialogul cu partenerul, legate de cheltuirea unor sume de bani pentru casă.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți pregătește o confruntare cu partenerul de cuplu, pentru că Luna face o conjuncție cu Marte, planeta acțiunii și a războiului, în casa relațiilor. Așadar, nu ar fi de mirare dacă interacțiunea cu partenerul va duce la o situație greu de gestionat. Alege să folosești constructiv această energie!

 

Scorpion

 

Contextul de astăzi cu tranzite astrale prin casa muncii și a sănătății și cu conjuncția Lunii cu Marte, planeta acțiunii, îți aduce multă energie pentru sarcinile de la locul de muncă, dar și pentru chestiunile gospodărești. Atenție, însă, că ai putea să te împarți în prea multe direcții și să nu termini nimic până la capăt!

 

Săgetător

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera sentimentală, pentru relațiile cu copiii sau pentru găsirea unor metode noi de petrecere a timpului în vacanță. Cum Luna face conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, este posibil să apară tot felul de dispute în relațiile cu cei dragi. Încearcă și evită să intri în contradictoriu și lasă lucrurile să se liniștească!

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi cu Luna în conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, aduce preocupări pentru treburile casnice și pentru relațiile de familie. Ar fi recomandat să nu deschizi subiecte sensibile de față cu unii membri cu care ai mai avut conflicte, pentru că riști să-ți strici sărbătorile. Fii diplomată și deschisă dialogului, dacă totuși intri în vreo dispută și nu reușești să aplanezi conflictul!

 

Vărsător

 

S-ar putea să îi uimești pe cei cu care interacționezi, astăzi, pentru că Luna face un aspect de conjuncție cu Marte, planeta comunicării, pe casa dialogului și a schimbului de opinii. Prin urmare, în anumite contexte, vei surprinde cu ideile tale. Totodată, se va simți agresivitatea în tonul tău, așa că ar fi indicat să nu programezi întâlniri sau să faci deplasări.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna în conjuncție cu Marte, în casa banilor, îți poate aduce tendința de a fi pripită în acțiuni atunci când vine vorba de cheltuirea unor sume de bani. Evită să mergi la shopping, pentru că vei cheltui și bani mulți și când te vei dumiri, îți vei da seama că nici ce ai achiziționat nu corespunde cu standardele tale.

Share în bucate: Cina porcului cu boț de mămăligă

related posts

Modifică setările cookies