Horoscop zilnic 23 decembrie 2021. Racii au parte de evenimente importante în relația de cuplu, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 23 decembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Începând de astăzi și până în iulie 2023 axa Nodurilor Lunare se mută pe axa Taur-Scorpion și va influența, timp de un an și jumătate, situația financiară a ta, a banilor proveniți din salarii, dar și a banilor proveniți din alte surse decât salariile, din moșteniri, credite sau banii deținuți împreună cu partenerul de cuplu.

 

Taur

 

Începând de astăzi Nodul Nord (destinul) se mută în Taur, pe casa personalității tale și până în iulie 2023 va influența sectorul personalității și axa relațiilor. În următorul an și jumătate vei avea de luat decizii importante personale sau de cuplu. Dacă ești singură, ai întâlnire cu cel care ți-e predestinat.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi axa Nodurilor Lunare părășește axa Gemeni-Săgetător și se mută pe Taur- Scorpion. Așadar, până în iulie 2023 urmează o perioadă de un an și jumătate în care apar evenimente importante în sfera profesională, activitățile extraprofesionale, în ce privește sănătatea. Totodată vei avea niște revelații privind schimbarea unor mentalități învechite.

 

Rac

 

Începând de astăzi și până în iulie 2023 axa Nodurilor Lunare se mută pe Taur-Scorpion și va influența, timp de un an și jumătate, axa vieții afective, a relațiilor de prietenie și planurilor pe termen lung. Evenimente importante vor avea loc în planul sentimental, în ce privesc copiii și relația cu aceștia, valorificarea unui talent/o pasiune, care presupune creativitate, dar și în planurile de viitor.

 

Leu


Începând de astăzi și până în iulie 2023 axa Nodurilor Lunare se mută pe Taur-Scorpion și va influența sectoarele asociate carierei, imaginii, statutului personal, străinătății, relației cu șefii, cu autoritățile, dar și sectorul familiei, patrimoniul și relațiile cu părinții. Așadar, urmează un an și jumătate, în care apar evenimente în aceste domenii și va fi nevoie să iei niște decizii importante.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până în iulie 2023 axa Nodurilor Lunare se mută pe axa Taur-Scorpion și va influența axa cunoașterii, a acumulării de informații, a învățării, schimburilor de experiență profesională, a călătoriilor și relației cu frații. Așadar, urmează o perioadă de un an și jumătate în care evenimente importante apar în aceste domenii, cel mai important fiind perfecționarea profesională într-un domeniu de interes pentru tine.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, axa Nodurilor Lunare se mută pe axa Taur-Scorpion și va influența până în iulie 2023 sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă proprie, dar și a banilor proveniți din surse comune cu partenerul, moșteniri, credite sau alte avantaje materiale. Așadar, urmează un an și jumătate, în care cele mai importante evenimente vor avea loc în planul financiar.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi și până în iulie 2023 axa Nodurilor Lunare se mută pe axa Taur-Scorpion și va influența sectorul personalității și axa relațiilor. Așadar, urmează o perioadă de un an și jumătate în care evenimente importante pot avea loc în viața personală, în special în relațiile de cuplu, dar și-n relațiile profesionale.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, axa Nodurilor Lunare se mută de pe axa Gemeni-Săgetător și scapi de testele și lecțiile la care ai fost supusă. Până în iulie 2023 se va dinamiza axa muncii și sănătății, iar în următorul an și jumătate, vor avea loc evenimente importante în aceste domenii de viață. Prioritară pentru tine va fi activitatea la locul de muncă și adoptarea unui regim de viață sănătos.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până în iulie 2023 axa Nodurilor Lunare se mută pe Taur-Scorpion și va influența, timp de un an și jumătate, axa sentimentală și relațiile de prietenie, proiectele pe termen lung, viața socială și afirmarea într-un domeniu de interes pentru tine. Evenimente importante vor avea loc în aceste domenii de viață.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până în iulie 2023 axa Nodurilor Lunare se mută pe Taur-Scorpion și va influența sectoarele carieră și familie. Așadar, în următorul an de și jumătate, preocupările tale principale vor fi activitatea profesională și rezolvarea unor chestiuni locative, administrarea patrimoniului și relațiile cu părinții.

 

Pești

 

Începând de astăzi și până în iulie 2023 axa Nodurilor Lunare se mută pe Taur-Scorpion și va influența, timp de un an și jumătate, axa cunoașterii, informațiilor, schimburilor de experiență profesională, călătoriile, principiile și relațiile cu frații. Așadar, evenimente importante vor avea loc în această perioadă, preocuparea principală fiind învățarea și acumularea de noi informații, care te pot ajuta să te dezvolți profesional.

 

related posts

Modifică setările cookies