Horoscop zilnic 23 decembrie 2022. Săgetătorii își setează noi obiective financiare, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 23 decembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care se formează și deschide noi începuturi în sectorul carierei și-n activitatea socio-profesională. Așadar, în următoarele două săptămâni, ești invitată să te ocupi de activitățile profesionale și să-ți stabilești prioritățile.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care se formează și anunță noi etape în sectorul asociat schimburilor de experiență profesională, studiilor, călătoriilor, proiectelor personale de viață. S-ar putea să decizi începerea unor cursuri, care te vor ajuta în sectorul profesional.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care anunță noi etape în planul intereselor materiale, a banilor care provin din alte surse decât salariile, dar și a creditelor și datoriilor. Este un moment bun pentru a-ți face un bilanț financiar și pentru o strategie de returnare a unei datorii.

 

Rac

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care anunță noi etape în planul relațiilor, parteneriatelor, căsătoriei și asocierilor. Următoarele două săptămâni sunt importante pentru setarea unor obiective relaționale și profesionale, privind încheierea unor contracte/colaborări.

 

Leu

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care anunță noi etape în sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale și sănătății, privind o reorganizare a activităților, sarcinilor, a programului de lucru, a relațiilor cu colegii.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care anunță noi etape în sectorul asociat iubirii, aventurii, flirtului, copiilor, cretivității, valorificării unui talent/pasiuni. Așadar, următoarele două săptămâni sunt importante să-ți concentrezi atenția pe aceste domenii, să lămurești o situație în planul sentimental, în relațiile cu copiii sau privind petrecerea timpului cu cei dragi.

 

Balanță

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care anunță noi etape în viața de familie, spațiul de locuit, privind relația cu părinții și patrimoniul. Ești invitată de către astre, în următoarele două săptămâni, să îți concentrezi atenția pe planul familial și rezolvarea unor chestiuni locative.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care anunță noi etape în planul comunicării, gândirii, acumulării de cunoștințe. De asemenea, se deschid noi etape pentru dezvoltarea ta personală și profesională și poți începe o nouă etapă în relațiile cu frații sau cu unele rude.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care anunță noi începuturi în sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă și alte activități extraprofesionale. Următoarele două săptămâni sunt importante pentru a-ți seta noi obiective financiare.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care anunță noi etape în planul personal. Este momentul tău de afirmare din an, în care îți poți seta obiective, să începi noi etape de viață. Ești invitată, în următoarele două săptămăni, să-ți concentrezi atenția pe propria persoană.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care anunță noi etape în sectorul asociat subconștientului, izolării, frământărilor interioare, trecutului, meditației și introspecției. Așadar, ești invitată să-ți faci un bilanț, să-ți setezi niște obiective și să faci pace cu trecutul, să lași în urmă ce te ține în loc să mergi mai departe.

 

Pești

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Nouă din zodia Capricorn, care anunță noi etape în sectorul vieții sociale, a relațiilor de prietenie, planurilor și proiectelor de viitor. Așadar, următoarele două săptămâni ești invitată să-ți concentrezi atenția pe aceste domenii.

 

related posts

Modifică setările cookies