Horoscop zilnic 23 februarie 2019. Săgetătorii primesc bani, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește mai jos horoscopul pentru 23 februarie 2019.

Tag-uri:

BERBEC

 

Ai încă multe de făcut pe plan profesional și nu reușești să te bucuri  atât de mult de lucru la job, încât nu te poți bucura de week-end-ul  acesta. Încearcă să nu exagerezi, altfel vei avea de suferit din punct de vedere medical.

 

TAUR

 

Astăzi debordezi de energie, deși nu s-a întâmplat nimic special. Reușești să-i binedispui și pe cei din jurul tău, iar asta creează o stare benefică și în familie 

 

GEMENI

 

Te cerți cu cineva drag din familie și până la urmă reușești să demonstrezi că tu ai dreptate, însă întreaga situație îți creează o stare proastă pentru toată ziua. 

 

RAC

 

Primești o veste proastă din partea rudelor și ești nevoită să-ti amâni planurile pentru întreagă zi, mai ales că trebuie să faci câteva drumuri în provincie pentru a rezolva o parte dintre probleme. 

 

LEU

 

Trebuie să cumperi un cadou pentru o bună prietenă, însă ești în pană de idei, așa că petreci toată ziua prin magazine cu scopul de a găsi cadoul potrivit. 

 

FECIOARĂ

 

Ai parte de o zi liniștită, în care lucrurile își urmează cursul firesc. Pe seară vei ieși în oraș alături de prieteni. 

 

BALANȚĂ

 

Ești invitată la o petrecere și nu prea ai idei despre cum să te îmbraci, iar întreagă zi încerci să găsești combinația perfectă, mai ales că locația este una selectă. 

 

SCORPION

 

Ai o dispoziție destul de proastă astăzi, așa că ar fi indicat să nu te implici în discuții prea serioase și să încerci să eviți să te faci prea mult remarcată. 

 

SĂGETĂTOR

 

Se anunță o zi plină de surprize, în care primești o suma de bani importantă, așa că îți poți satisface câteva dintre micile plăceri la care renuntasei în ultima vreme. 

 

CAPRICORN

 

Îți facusei un program pentru această seară, însă totul este dat peste cap de  o problemă administrativă, care te va ține ocupată toată ziua.

 

VĂRSĂTOR

 

Se anunță a fi o zi destul de agitată, în care trebuie să faci față anumitor provocări care îți vor întinde nervii la maxim, așa că trebuie să dai dovadă de multă diplomație. 

 

PEȘTI

 

Trebuie să faci niște cumpărături urgențe, așa că trebuie să-ți reorganizezi programul în funcție de asta, fapt care îți creează destul de multe probleme. 

related posts

Modifică setările cookies