Horoscop zilnic 23 februarie 2021. Balanțele se îndrăgostesc de cineva de la serviciu, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 23 februarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru investiții în spațiul de locuit. Posibil să găsești niște oferte avantajoase la ceva ce cauți să cumperi de mult și astfel mai rezolvi o problemă. În planul financiar ești determinată să câștigi mai mult, iar contextul astral te ajută.

 

Taur

 

Abilitățile tale de comunicare ies, astăzi, în evidență și faci o impresie bună tuturor cu care interacționezi. Este o zi favorabilă să ai niște dialoguri constructive cu partenerul de viață sau poate cunoști pe cineva la un drum scurt, care va deveni în curand partenerul tău.

 

Gemeni

 

Posibil să primești o ofertă de colaborare pe termen scurt, nu stai pe gânduri și răspunzi afirmativ. Este vorba de un prieten care îți întinde o mână de ajutor și care te recomandă într-un proiect. Planurile tale se schimbă în următoarea perioadă. Vei fi mai ocupată, dar cel puțin rezolvi niște chestiuni financiare.

 

Rac

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce vești bune din sfera profesională. Ai fost investită să te ocupi de un proiect sau primești niște oferte de job, care ar putea să-ți mărească considerabil veniturile. În planul sentimental, iei niște decizii înțelepte și dacă au existat tensiuni reușești să ajungi la inima partenerului.

 

Leu

 

Primești, astăzi, niște informații utile legate de programul și proiectele tale viitoare. Nu te afli în cea mai bună formă, iar starea în care te afli este favorabilă studiului, cunoașterii, informării. Ești tentată să te înscrii la niște cursuri online sau să comanzi niște cărți.

 

Fecioară

 

Relația cu partenerul de cuplu devine din ce în ce mai armonioasă. Dialogurile lungi v-au ajutat să vă redescperiți și să vă acceptați și defectele. Ați învățat să fiți mai îngăduitori unul cu altul, să vă acceptați opiniile, dorințele și acest lucru v-a adus la un alt nivel al relației, mult mai profund.

 

Balanță

 

Relația cu membrii familiei, cu părinții, ar putea să se îmbunătățească, iar tensiunile și conflictele care au apărut din cauza unor bunuri de patrimoniu pe care trebuia să le administrați împreună, dispar. În sfera sentimentală, ești pe cale să te îndrăgostești de cineva de la serviciu.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sectorul asociat călătoriilor, studiilor, cursurilor de perfecționare, cunoașterii, înțelepciunii și principiilor de viață. După o perioadă foarte încărcată emotional, acum simți nevoia să te informezi, să înțelegi toate procesele prin care ai trecut și să gestionezi mai bine toate trăirile interioare.

 

Săgetător

 

Partenerul este cel care îți vine în ajutor cu o sumă de bani pentru a plăti un impozit sau o taxă, până primești tu niște bani în conturi, care întârzie să apară. La serviciu lucrurile merg bine și chiar găsești o soluție miraculoasă la o chestiune care te frământa de mai multă vreme.

 

Capricorn

 

Dacă ai avut momente tensionate în cuplu, care poate au dus la despărțire, află că astăzi ai putea să reparați tot ce s-a stricat în ultimele trei săptămâni. Atitudinea și acțiunile tale îi vor determina pe partenerul de viață să-ți propună să o luați de la capăt.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru a-ți organiza treburile casei și activitățile curente de la locul de muncă. În cuplu, ai parte de momente romantice și îi faci o surpriză partenerului.

 

Pești

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară. Vrei cu orice preț să te pui în valoare și decizi să te remarci în fața șefilor. Totodată, te-ai înscris la niște cursuri de calificare și te pregătești intens să susții un examen, care ar putea să-ți aducă o funcție și mai mulți bani în conturi.

Cum faci o rețetă inspirată de Afrodita, zeița dragostei, la Share în bucate

related posts

Modifică setările cookies