Horoscop zilnic 23 februarie 2022. Racii ar putea revedea o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 23 februarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, ascultă-ți intuiția și investește într-un proiect profesional, pentru că roadele nu vor întârzia să apară! În partea a doua a zilei, este posibil să găsești unele soluții la o chestiune, care apare neașteptat în cuplu. Contextul astral îți dă posibilitatea să îndrepți o greșeală.

 

Taur

 

Posibil partenerul de cuplu să-și impună un punct de vedere, însă nu va fi nevoie de presiune din partea acestuia, pentru că îi împărtășești viziunea în chestiunea respectivă. Mai mult de atât, ești dispusă să îi convingi și pe alții că aveți dreptate în situația dată.

 

Gemeni

 

În prima parte a zilei, la locul de muncă s-ar putea să ai parte de o situație care revine în atenție, niște sarcini nerezolvate, care acum nu mai suferă amânare. După prânz, Luna ajunge în sectorul relațiilor și vibrația astrală se schimbă. S-ar putea să ai susținerea partenerului sau a unui coleg într-o chestiune care apare neașteptat.

 

Rac

 

În sfera sentimentală este posibil să apară, astăzi, o persoană cu care ai avut cândva o relație. Sau poate doar îți aduci aminte și te răscolește trecutul. Decizi să-ți ocupi mintea cu alte lucruri și îi propui partenerului de cuplu să ieșiți în oraș cu un grup de prieteni.

 

Leu

 

Astăzi, încerci să combini planul profesional cu viața de familie, cel puțin în prima jumătate de zi. Simți că este nevoie să te implici mai mult în planul familial, însă sarcinile de serviciu și volumul de muncă nu-ți permit să faci ce-ți dorești. Dacă lucrezi în regim de telemuncă, s-ar putea să reușești să te implici mai mult în relațiile cu cei dragi.

 

Fecioară


Contextul astral de astăzi îți rezervă, din nou, unele dispute în raport cu cei cu care lucrezi, cu care nu ești de acord în unele privințe, din cauza unor diferențe de mentalitate destul de mari. Registrul astral se schimbă în partea a doua a zilei, când Luna începe să traverseze sectorul familiei și ești solicitată pe acest plan.

 

Balanță

 

Dacă în prima parte a zilei apar oportunități de suplimentare a veniturilor, după prânz s-ar putea să negociezi în favoarea ta un contract legat de administrarea unei locuințe, a unui teren sau a unui bun pe care vrei să-l valorifici. Până se încheie ziua vei face multe deplasări, vei avea dialoguri pe diverse teme cu membrii familiei și te sfătuiești cu aceștia sau cu prietenii apropiați.

 

Scorpion

 

Registrul astral din prima parte a zilei îți aduce o discuție, un dialog cu partenerul de cuplu, în urma căruia vei lua decizii care privesc viața de familie, locuința, spațiul de locuit. Din cauza unor diferențe de mentalitate, încerci să stai departe de orice fel de dispute, pentru că ai nevoie de liniște și putere de concentrare pentru activitățile profesionale.

 

Săgetător

 

La locul de muncă s-ar putea să apară situații care să complice lucrurile. Stresul și volumul mare de muncă, dar și oboseala acumulată își spun cuvântul și ai nevoie de mai multă odihnă pentru a putea judeca corect în chestiuni importante. Chiar dacă ai susținerea familiei, te simți depășită de aceste situații și nu știi cum să procedezi.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul asociat planurilor de viitor, proiectelor pe termen lung, relațiilor de prietenie și viața socială. Așadar, îți faci planuri și organizezi niște întâlniri cu prietenii. La serviciu, ai făcut progrese importante în ultima perioadă, ești apreciată și devii pe zi ce trece om de bază în echipa ta.


Vărsător

 

Contextul astral de astăzi te face să te gândești că trebuie să găsești un echilibru între viața de familie și activitățile profesionale. Tentația este să pui pe primul loc cariera, însă planurile s-ar putea să fie date peste cap de unele evenimente petrecute în familie, care-ți pot schimba prioritățile.

 

Pești


Comunicarea este foarte importantă astăzi. Mai ales dacă-ți parvin niște informații, trebuie să te asiguri că veștile sunt adevărate. S-ar putea să primești o propunere de afacere, colaborare, să ai niște negocieri, însă atenție, pentru că poți pierde o șansă, dacă nu accepți și o altă abordare/o chestiune de principiu diferită.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies