Horoscop zilnic 23 februarie 2023. Scorpionii au nevoie de mai multă odihnă pentru a se reechilibra, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 23 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Și astăzi te bucuri de energie, pentru că Luna îți traversează zodia. Posibil să semnezi un contract sau să discuți o negociere. Chiar dacă un contract se încheie, vin altele, așa că nu-ți face probleme! În relațiile cu ceilalți știi exact ce să spui, ca lucrurile să meargă bine.

 

Taur

 

Astăzi, reflectezi la o situație sau la un eveniment din trecut. Pe de altă parte, s-ar putea să ai niște dialoguri despre bani, salarizare, suplimentare a veniturilor dintr-o activitate extraprofesională. În planul personal, dialogul cu cineva apropiat ar putea să te ajute să te vindeci după o suferință sentimentală.

 

Gemeni

 

Astăzi, te concentrezi pe proiectele din sfera vieții sociale și programezi întâlniri cu prietenii. Pe de altă parte, întâlnirea cu persoane care te încurajează să-ți urmezi un proiect personal, ar putea să-ți aducă încredere de care ai nevoie, să-ți urmezi un vis.

 

Rac

 

Astăzi se anunță o zi importantă în planul profesional, care ar putea să-ți aducă recunoașterea meritelor. Ești pe o direcție bună, ascendentă, și nu vor întârzia să apară și beneficiile financiare. Posibil, în partea a doua a zilei, să ai inspirație într-un context financiar, care implică casa și familia.

 

Leu

 

Cu Luna în tranzit prin casa filosofiei de viață și principiilor, călătoriilor, schimburilor de experiență profesională și interacțiunii cu diverse instituții ale statutului, poți să rezolvi chestiuni care au legătură cu aceste domenii. Pe seară primești sfaturi utile de la cineva cu experiență mai multă într-un domeniu de interes pentru tine.

 

Fecioară

 

Cu Luna în tranzit prin casa beneficiilor financiare și astăzi, este posibil să te intereseze să rezolvi chestiuni financiare, să faci plăți sau să administrezi cât mai bine banii pe care îi deții cu partenerul de cuplu. De asemenea, s-ar putea să vină un proiect nou spre tine și să dai un răspuns favorabil, să nu te gândești prea mult.

 

Balanță

 

Cu Luna în tranzit prin casa relațiilor, este momentul să te concentrezi asupra modului cum te raportezi la celalalt. Dacă există lucruri pe care ai putea să le îmbunătățești, comunică-ți nemulțumirile! În planul profesional și al asocierilor este posibil să semnezi un contract.

 

Scorpion

 

Cu Luna în tranzit prin casa muncii, s-ar putea să ai parte de o zi plină la serviciu. Va fi nevoie să rezolvi o serie de lucruri, să-ți ajuți colegii, să prezinți un proiect sau o situație șefilor. La finalul zilei simți oboseală și ai nevoie de mai multă odihnă pentru a te reechilibra.

 

Săgetător

 

Astăzi, cu Luna prin casa iubirii, aventurilor romantice, distracției și copiilor, s-ar putea să-ți rezervi mai mult timp pentru persoana iubită sau pentru copii, dacă ești părinte. Dacă te afli la început de relație, ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul și ești fericită că rezonați în multe lucruri.

 

Capricorn

 

Și astăzi te ocupi de casă și familie și ai multă energie să rezolvi o serie de chestiuni casnice. Ești pe aceeași lungime de undă cu cei dragi și simți că îți poți încărca bateriile petrecând timp cu ei. La serviciu ai o zi destul de încărcată, dar reușești să treci peste toate provocările.

 

Vărsător

 

Cu Luna în tranzit prin casa comunicării și deplasărilor, s-ar putea să faci mai multe deplasări, să rezolvi niște chestiuni birocratice. De asemenea, este posibil să cauți niște oferte să pleci într-un minisejur. Dacă au existat neînțelegeri cu partenerul de viață, acestea se pot clarifica prin comunicare deschisă.

 

Pești

 

Cu Luna, guvernatoarea casei distracției și aventurilor romantice, în tranzit prin casa banilor, este posibil să cheltui o sumă de bani pentru a-ți face o plăcere, să pleci într-un sejur. Totodată, s-ar putea să vină spre tine oportunități de suplimentare a veniturilor, să ți se propupă preluarea unor noi proiecte la serviciu sau extraprofesionale.

related posts

Modifică setările cookies