Horoscop zilnic 23 ianuarie 2019. Fecioarele primesc bani, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce-ți rezervă astrele astăzi, 23 ianuarie 2019.


BERBEC

O să încasați o sumă importantă de bani - poate vi s-a aprobat un credit, vă scoateți banii dintr-un depozit ca să dați avansul pentru o casă, o mașină.

TAUR

O să vă reușească demersurile care țin de bani, de legalizarea unor acte, intrați în posesia unor bunuri și o să puneți capăt unor blocaje din sfera birocratică.

GEMENI

Posibilă confirmare dintr-un birou de șef, că vi se dă undă verde pentru un proiect, chit că punerea în aplicare se va face în săptămânile viitoare.

RAC

Vi se promit bani, o poziție de top în ierarhie, la serviciu, poate o să realizați dacă e treabă serioasă sau vă duc cu vorba niște angajatori.

LEU

Se poate să vă implicați și în activități extraprofesionale și să luați bani, să aveți cu ce să vă plătiți ratele, să aveți de mâncare și de cheltuielile zilnice.

FECIOARĂ

Vă parvine o aprobare, o să puteți încasa bani, să primiți OK-ul pentru o plecare în străinătate sau vi se permite să dați niște examene în avans, să perfectați o situație.

BALANȚĂ

E posibil să vă intre banii pe care-i așteptați de mult și să dați iama prin magazine după lucrurile pe care nu v-ați permis să le cumpărați - pot fi cadouri pentru cei dragi.

SCORPION

Reuniune de grup - veți desfășura o activitate care să vă facă plăcere, să luați și bani dacă s-ar putea, să prindeți un contract foarte bun, avantajos.

SĂGETĂTOR

Se poate să faceți unele modificări în locuință și să vă coste, dar tocmai pentru așa ceva ați strâns ceva bani să rezolvați acest aspect.

CAPRICORN

O să-i abordați pe niște colaboratori, parteneri de afaceri să fixați niște zile, ore, în care să vă-ntâlniți, să lucrați la un proiect pe termen lung.

VĂRSĂTOR

Încep să se lumineze câteva aspecte ale vieții voastre și o să vă simțiți mai bine și cu sănătatea, o să fiți mai încrezători în șansele voastre de a avea succes în afaceri, în carieră.

PEȘTI

Treceți în revistă proiectele în care sunteți implicați și să vă gândiți dacă să le păstrați pe toate sau mai renunțați la câte ceva ca să vă rămână timp și pentru familie.

Vedeți, mai jos, un material video despre Horoscopul elevului.

related posts

Modifică setările cookies