Horoscop zilnic 23 ianuarie 2020. Leii primesc o ofertă de muncă de nerefuzat, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 23 ianuarie 2020.


Berbec

Contextul astral de astăzi te invită să îi asculți și pe cei din jurul tău. Chiar dacă ai impresia că le știi pe toate, învață din greșelile celorlalți și nu te mai arunca cu capul înainte. În partea a doua a zilei, șefii te cheamă la ei să-ți comunice planul pentru următoarea perioadă.

 

Taur

Vei fi în centrul atenției astăzi prin prezentarea unei lucrări, susținerea unui examen, proiect, participarea la un seminar sau eveniment monden. Dacă te afli într-o călătorie sau delegație, vei avea parte de experiențe interesante.

 

Gemeni

Contextul astral de astăzi anunță o zi în care ai parte de satisfacție în viața de cuplu. Totodată, este o zi bună pentru negocieri și primirea unui ajutor financiar nesperat, de la cineva de la locul de muncă, cu care ai o relație mai apropiată.

 

Rac

În planul profesional, întâlnirea cu asociații și colaboratorii ar putea să aduca atragerea unor parteneri importanți sau încheierea unor alianțe cu persoane cu funcție. În planul personal, apar unele mici neînțelegeri cu partenerul de cuplu, însă le rezolvi prin comunicare.

 

Leu

Tinzi astăzi să te lași ghidată de părerea celorlalți în legătură cu o oportunitate legată de schimbarea jobului. Este de preferat să treci prin filtrul minții tale, să analizezi serios sfaturile primite și să faci ce-ți spune intuiția. Posibil în partea a doua a zilei să flirtezi cu un coleg sau un colaborator/partener de afaceri.

 

Fecioară

Astăzi, primești cadou de la parter o vacanță în străinătate. Dacă ești părinte, ai parte de bucurii și reușite din partea copiilor. Totodată, poți avea idei originale și o pasiune se poate transforma într-o profesie. Dacă vei face ceea ce-ți place, lucrurile vor merge neașteptat de bine.

 

Balanță

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te ocupi de regimul unei locuințe, posibil de rezolvarea unor situații legate de bunurile deținute împreună cu familia. Îți faci socoteli financiare și încerci să găsești soluția potrivită pentru toată lumea.

 

Scorpion

Contextul astral de astăzi favorizează comunicarea, deplasările și călătoriile pe distanțe scurte. Totodată, poți să rezolvi niște chestiuni administrative sau financiare, care nu mai suportă amânare. Atenție la locul de muncă că ți se poate atrage atenția că ai greșit ceva și că trebuie să respecți întocmai niște proceduri!

 

Săgetător

Conjunctura astrală de astăzi te ajută să te hotărăști să deschizi un cont de economii. Surplusul de bani pe care îi vei încasa în următoarea perioadă este binevenit. Astfel, încerci să restrângi cheltuielile pentru a face schimbări în casa sau pentru a te muta într-o locuință mai mare.

 

Capricorn

Astăzi, partenerul de viață îți cere sfatul într-o problemă care îl frământă. La locul de muncă ești într-o formă excelentă, însă nemulțumită de atmosfera creată de un coleg, cu care ai avut niște neînțelegeri. Caută și detașază-te și nu te încărca cu lucruri care nu-ți fac bine!

 

Vărsător

Posibil să realizezi astăzi că trebuie să pui punct unei relații sau unui parteneriat care nu mai funcționează. Dacă stai din comoditate într-o relație, s-ar putea ca descoperirea unor secrete pe care partenerul ți le-a ascuns o lungă perioadă de timp, să te determine să acționezi și să elimini din viața ta tot ce nu mai merge.

 

Pești

Oportunitățile care vin astăzi spre tine te determină să intri într-un proiect de anvergură. De abia aștepți să începi, pentru că ai șansa să stălucești și ar fi bine să profiți la maximum de această oportunitate. În planul relațiilor, cineva îți captază atenția din prima clipă și te gândești cum să faci să-l abordezi.

related posts