Horoscop zilnic 23 ianuarie 2021. Berbecii au parte de evenimente neprevăzute, pline de suspans, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 23 ianuarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Ești fericită astăzi că pleci în afara orașului cu un grup de prieteni, într-un cadru mai restrâns. Ai parte de un weekend plin de distracție, dar și de evenimente neprevăzute, așa că ai grijă! În partea a doua a zilei, ai chef de vorbă, să le povestești prietenilor aventurile tale.

 

Taur

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce surprize de natură financiară. Atunci când îți verifici conturile, constați că ai mai mulți bani decât credeai, așa că pleci la cumpărături, să-ți reînoiești garderoba.

 

Gemeni

 

Astăzi, ai parte de prezența Lunii în zodia ta, așa că te vei simți bine și ești pregătită de acțiune. Dacă nu reușești să pleci în afara orașului, într-o mica excursie, la relaxare, tot găsești metode de relaxare și distracție, chit că-ți inviți două prietene la cafea.

 

Rac

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce prezența Lunii, guvernatoarea zodiei tale, pe sectorul asociat subconștientului și frământărilor interioare. Nu ai motive să stai izolată și departe de viața socială, însă lipsa de energie și preocupările tale de natură financiară, nu te face o prezență prea plăcută.

 

Leu

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru viața socială, pentru întâlniri cu prietenii, dar și dialoguri cu perechea, cu care faci planuri pe termen lung. Posibil să încerci să organizezi pentru la vară un concediu împreună cu mai mulți prieteni. Vă întâlniți să stabiliți unde anume să mergeți și bugetul de care aveți nevoie.

 

Fecioară

 

Ești în centrul atenției astăzi și în cercul de prieteni, dar și la serviciu, dacă vei fi nevoită să lucrezi. Posibil să găsești niște soluții la unele probleme apărute în planul profesional și o idee originală să salveze un proiect important. În ce privește planul personal, este posibil să ceri unele sfaturi unui apropiat.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, toate acțiunile tale din sfera sentimentală să aibă legătură cu principiile și valorile tale despre viață și despre cum crezi tu că ar trebui să se deruleze o relație. Dacă nu intenționezi să te schimbi, ar trebui măcar să ții cont și de părerea partenerului atunci când abordezi anumite subiecte.

 

Scorpion

 

Posibil astăzi să te intereseze lărmurirea unei situații financiare, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau a unor bunuri pe care ai dori să le valorizezi și încă nu ai luat decizii, pentru că partenerul se opune. Tensiunile care pot să apară din cauza acestor chestiuni, ar putea să-ți strice relați cu partenerul, așa că ai grijă cum pui problemele!

 

Săgetător

 

Posibil, dialogul cu perechea de viață să te facă să realizezi că ai nevoie o schimbare în planul profesional. Ar trebui să cauți să te recalifici, să înveți lucruri noi sau să faci ceva ce-ți place. Este important să muncești cu plăcere și cochetezi cu ideea să scoți din sertar un proiect mai vechi, care ți-ar aduce satisfacție personală.

 

Capricorn

 

Deși este weekend, ești nevoită să lucrezi sau să faci niște deplasări până la serviciu, să iei ceva ce ai nevoie să-ți continui lucrul acasă. Planurile tale au fost date peste cap, așa că nu-ți rămâne decât să cooperezi cu aspectele și să reprogramezi tot ce aveai programat în partea a doua a zilei.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi este favorabil dialogului cu partenerul de cuplu privind intenția ta de a te implica în activități care au legătură cu copiii, persoane defavorizate sau animalele. Vei fi surprinsă să afli câți dintre prietenii tăi îți vor fi alături și veți strânge o sumă considerabilă de bani.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți activează relația cu familia, căminul și regimul unei locuințe. Așadar, vei lua parte la un consiliu de familie, unde se vor discuta chestiuni importante care privesc patrimoniul, o mutare, închirierea, vinderea sau cumpărarea unui imobil.

 

 

BEST OF 3 Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

related posts

Modifică setările cookies