Horoscop zilnic 23 ianuarie 2023. Leii ar putea pune capăt unei relații de lungă durată, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 23 ianuarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Conjuncția care se formează astăzi între Lună, Venus și Saturn din zodia Vărsător, din casa prietenilor și planurilor de viitor, vine să-ți aducă preocupări pentru luarea unor decizii în raport cu relațiile de prietenie, mai ales dacă te-ai îndepărtat de anumite persoane sau s-au răcit relațiile. De asemenea, ai ocazia să-ți dai seama dacă dorești să continui relația în care te afli sau cauți să pui bazele unei alte relații.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, configurația astrală, care se formează între Venus, guvernatoarea ta, Lună și Saturn din casa carierei, să-ți aducă oferte profesionale pe termen lung, însă există posibilitatea să preiei prea multe responsabilități și în timp să nu poți face față.

 

Gemeni

 

Conjuncția care se formează, astăzi, între Lună, Venus și Saturn din zodia Vărsător, din casa filosofiei de viață, principiilor, convingerilor și înțelepciunii, să te facă să iei decizii importante pentru viața ta, în special în cea sentimentală. Cum Venus este guvernatoarea casei iubirii, este posibil să ai niște conștientizări importante în planul sentimental.

 

Rac

 

Conjuncția care se formează astăzi între Lună, Venus și Saturn din zodia Vărsător, din casa intereselor financiare și a transformărilor profunde, ar putea să-ți aducă conștientizări importante, care au legătură cu relația de cuplu, dar și cu situația financiară. Posibil să iei niște decizii pe termen lung.

 

Leu

 

Conjuncția care se formează astăzi între Lună, Venus și Saturn din casa relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor profesionale și asocierilor, este favorabilă consolidării relațiilor, dacă asta vă doriți tu și partenerul de cuplu. Dacă aveți perspective diferite, este posibil ca registrul astral să vă îndemne să puneți capăt unei relații.

 

Fecioară

 

Conjuncția care se formează astăzi între Lună, Venus și Saturn din zodia Vărsător, din casa muncii și sănătății, îți poate aduce nemulțumiri din punct de vedere profesional, schimbări bruște de program sau sarcini, lucru care ar putea duce la o schimbare de direcție, mai ales dacă din punct de vedere financiar nu mai ești mulțumită de mult.

 

Balanță

 

Posibil astăzi, configurația astrală, care se formează între Venus, guvernatoarea ta, Lună și Saturn în sectorul sentimental, să nu te facă să te simți prea bine, să-ți aducă blocaje sau să ai niște conștientizări, să-ți dai seama că o relație nu se îndreaptă în direcția dorită de tine. De asemenea, dacă ești pregătită pentru o relație de lungă durată, acesta se poate consolida, dacă știi cum să pui problemele și să-I spui deschis partenerului care sunt nevoile tale.

 

Scorpion

 

Posibil, astăzi, conjuncția care se formează între Lună, Venus, guvernatoarea casei relațiilor, și Saturn, în tranzit prin casa vieții de familie, să aducă unele blocaje, să simți că nu ești mulțumită din punct de vedere emoțional și sentimental. De asememea, unele discuții pot duce la o ruptură, la o separare, dacă nu vrei să rezolvi un conflict.

 

Săgetător

 

Configurația astrală de astăzi, în care Luna, Venus și Saturn se întâlnesc în casa comunicării și gândirii, ar putea să-ți aducă niște conștientizări, să iei niște decizii pe termen lung legate de activitatea profesională. S-ar putea să existe momente, în perioada următoare, în care să fii critică, să ceri mai multă responsabilitate de la colegii tăi sau de la cei cu care desfășori activități.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, conjuncția care se formează între Lună, Venus și Saturn, în tranzit prin casa banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale, să te determine să schimbi felul cum administrezi finanțele și să-ți dorești să faci un plan de economisire pe termen lung.

 

Vărsător

 

Conjuncția care se formează astăzi între Lună, Venus și Saturn, în casa personalității, te ajută să-ți dai seama ce-ți dorești de la viață. Acum depinde de tine cum vei aborda situațiile și ce vei elimina din viața ta. Vezi lucrurile și dintr-o altă perspectivă în ce privește viața de familie, pentru că principiile și credintețe tale s-au schimbat ușor-ușor în ultimele luni.

 

Pești

 

Conjuncția care se formează astăzi între Lună, Venus și Saturn, în casa subconștientului, izolării, spiritualității și trecutului, s-ar putea să scoată la suprafață anumite frământări, trăiri dureroase, amintiri din trecut. Îți dorești să stai izolată, să te rupi de trecut, să încerci o vindecare.

related posts

Modifică setările cookies