Horoscop zilnic 23 iulie 2020. Balanțele trebuie să ia o decizie tulburătoare, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi, cu Luna în zodia Fecioară, care îți traversează sectorul asociat muncii, te îndeamnă să reorganizezi sarcinile la serviciu, iar acasă să faci curat, să arunci tot ce nu mai este necesar. Vrei mai mult spațiu pentru a te simți bine atunci când lucrezi.

Taur

Dacă ai unele frământări, nemulțumiri în sfera sentimentală, astăzi este momentul să spui ce anume te deranjează în comportamentul partenerului. Ai grijă, că este posibil să faci prea multe reproșuri, poate pe un ton prea agresiv și acesta să se simtă deranjat!

Gemeni

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să te preocupi de casă, de activitățile gospodărești și de sănătatea unui membru al familiei. Totodată, poți face niște cumpărături pentru casă, achiți facturi și cauți să-ți suplimentezi veniturile. Un prieten îți propune o colaborare.

Rac

Contextul astral de astăzi te trimite într-o deplasare sau ești nevoită să faci mai multe drumuri pentru a rezolva chestiuni administrative ale locuinței. În partea a doua a zilei, îți programezi o serie de întâlniri, mai ales că sectorul comunicării este bine susținut. Dacă trebuie să negociezi un contract, să stabilești termenii unui parteneriat, Mercur, aflat în semnul nașterii tale, te va ajuta.

Leu

Preocuparea ta principală de astăzi este sectorul financiar. Dacă încasezi o sumă de bani, vei fi tentată să o ascunzi de partener, pentru că vrei să îi faci o surpriză și ai nevoie de ei să achiziționezi un sejur.

Fecioară

Ai multă putere de muncă astăzi și mai ales pentru rezolvarea problemelor administrative. Faci ordine peste tot, acasă, la serviciu, te ocupi de sănătate și îți programezi o vizită la medic sau la investigații medicale, iar după-amiază mergi la un salon de înfrumusețare.

Balanță

Posibil, astăzi, universul tău interior să fie tulburat de o serie de gânduri și frământări legate de decizii pe care nu reușești să le iei în sectorul carierei. Cineva din grupul de prieteni te-a recomandat pentru un post și încă nu ești hotărâtă dacă să accepți sau nu.

Scorpion

Astăzi, îți petreci cea mai mare parte de timp vorbind cu prietenii despre o călătorie, o vacanță și despre studii, dacă aștepti răspunsul la un examen. Simți că  timpul trece foarte greu și aștepti cu nerăbdare să pleci într-o vacanță.

Săgetător

Nu este recomandat astăzi să faci schimbări în carieră sau să inițiezi dialoguri cu superiorii legat de salarizare, pentru că este posibil să nu primești răspunsul pe care ți-l dorești. În ceea ce privește negocierea unui contract cu un partener de afaceri/asociat, vei face eforturi să închei un parteneriat.

Capricorn

Posibil să intri astăzi în conflicte cu partenerul de cuplu din cauza mentalităților diferite, mai ales dacă au fost dese tensiuni între voi. Motivul ar putea fi legat de o călătorie, deplasarea într-o delegație, înscrierea la un curs/bursă de studiu sau ieșirea la un eveniment social.

Vărsător

Sectorul financiar este cel care te preocupă astăzi, însă nu banii pe care îi câștigi din muncă, ci banii pe care îi poți obține dintr-o moștenire, un credit de nevoi persoane sau un împrumut pe termen mai lung.

Pești

Luna îți traversează astăzi sectorul asociat partenerului de cuplu, relațiilor și parteneriatelor de afaceri, așa că în sectorul personal poți să lămurești o chestiune de natură sentimentală, iar în ceea ce privește sectorul profesional, îți dorești să poți încheia un parteneriat.

Iluziile optice de pe Tik Tok

related posts