Horoscop zilnic 23 iulie 2021. Taurii trebuie să se ferească de o decizie radicală în privința iubitului, ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 23 iulie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări penstu sectorul profesional și al banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții. La serviciu pot să apară unele situații mai complicate, așa că ai grijă atunci când interacționezi cu superiorii! Acasă este posibil să ți se reproșeze că nu găsești un echilibru între carieră și viața de familie.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi nu este favorabil unor decizii majore, mai ales dacă ai unele dialoguri în contradictoriu cu partenerul de viață legat de pricinpiile și filosofia de viață după care vă ghidați fiecare în viață. Atenție la felul cum comunici, pentru că este posibil să deranjeze unele afirmații pe care le faci!

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară. S-ar putea să fie nevoie să faci rost de o sumă mai mare de bani, însă momentan nu știi de unde. Te gândești să apelezi la prieteni și cunoștințe pentru a găsi o colaborare pentru a-ți mări veniturile. Ai grijă cum îți administrezi bugetul!

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să nu ajungi la niciun rezultat dacă vrei să închei un parteneriat/ contract. Și în cuplu apar tensiuni, ești iritată și nimic nu-ți convine. Posibil motivul nemulțumirilor tale pare să fie cheltuirea unor sume de bani pe care le-ai avut în comun cu partenerul de cuplu. Simți că nu poți comunica deschis cu acesta sau la serviciu, cu colegii, colaboratorii și asociații.

 

Leu

 

La serviciu este posibil să ai o zi destul de dificilă, cu multe sarcini și termene limită. Dacă ești în vacanță s-ar putea să te caute de la serviciu să rezolvi niște chestiuni care apar neașteptat. Chiar dacă reușești să faci față sarcinilor, ai grijă și nu te suprasolicita prea tare! Ai nevoie de odihnă pentru a-ți readuna forțele, așa că pauzele mici ar putea să te ajute să termini ziua cu bine.

 

Fecioară

 

Mercur, guvernatorul tău, îți poate aduce o stare de tensiune și o agitație interioară pentru că intră într-un aspect conflictual cu planetele din casa iubirii și a copiilor. Posibil să apară un eveniment neprevăzut la serviciu sau la locul de muncă al partenerului, să vi se dea peste cap programul și de aici să vă faceți reproșuri. Dacă ești părinte, s-ar putea să fie nevoie să rezolvi unele situații apărute neașteptat în programul copiilor. 

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă și activitățile gospodărești și chiar dacă ți-e greu să păstrezi un echilibru între sarcinile de la locul de muncă și sectorul vieții de familie, care te solicită din plin, vei tinde să prioritizezi rezolvarea problemelor apărute în familie.

 

Scorpion

 

Sectorul comunicării este activat astăzi și trebuie să ai grijă la felul cum interacționezi cu ceilalți, pentru că vei fi tentată să intri în conflicte de idei. Este recomandat să nu iei lucrurile personal dacă cineva îți răspunde pe măsură. S-ar putea să ai nevoie să faci și niște deplasări pentru a obține niște documente de la o instituție publică. 

 

Săgetător

 

Chestiunile financiare de astăzi ar putea să-ți destabilizeze bugetul și să fii nevoită să faci rost de o sumă de bani pentru a rezolva o chestiune de familie sau a unui membru al familiei. Evită cheltuielile și stabilește o strategie pe termen lung pentru a putea să intri din nou pe linia de plutire.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi, în care Luna îți traversează semnul zodiacal, îți aduce multă responsabilitate, organizare și strategie pentru un plan pe termen lung. Te gândești la o schimbare de comunicare și de abordare a chestiunilor relaționale sau parteneriale.

 

Vărsător

 

Astăzi se anunță o zi dificilă la locul de muncă, cu multe sarcini. Dacă nu vei știi să-ți organizezi sarcinile, este posibil să intervină conflicte cu colegii sau cu superiorii. Ai grijă și nu te lasă pradă emoțiilor negative! Totodată, ai intuiție într-o chestiune financiară.

 

Pești

 

Astăzi îți dorești o schimbare pe termen lung, însă de la planuri până la realizare este cale lungă. Luna îți traversează sectorul prietenilor și al planurilor de viitor și este recomandat să-ți concentrezi atenția pe relațiile cu aceștia, lărgirea cercului de prieteni și dezvoltarea unor relații profesionale. În planul sentimental este posibil să ai parte de dialoguri în contradictoriu cu partenerul legat de petrecerea timpului liber.

Patul în care NU poți face sex!

related posts

Modifică setările cookies