Horoscop zilnic 23 iulie 2022. Gemenii sunt vedetele zilei, strălucesc în cercul lor de prieteni, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 23 iulie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi susține comunicarea și declarațiile de dragoste, așa că nu te vei sta pe gânduri și-ți vei impresiona partenerul. Posibil să-I faci o surpriză și să plecați în afara orașului, într-un loc de care vă leagă amintiri de la începutul relației.

Taur

Posibil astăzi să faci niște cheltuieli mai mari, să oferi cadouri persoanelor dragi sau să ajuți pe cineva din familie cu o sumă de bani. Contextul astral este favorabil dialogului, negocierilor și obținerii unor noi proiecte.

Gemeni

Astăzi, cooperezi cu invitația unor prieteni de a ieși în oraș sau poate plecați în afara orașului. Cert este că ai nevoie să ieși din rutina zilnică și ți-ai propus ca-n această vară să recuperezi timpul pierdut în ultimii doi ani. S-ar putea să fii vedeta zilei, să vorbești mult și să impresionezi prin cunoștințe și experiență.

Rac

Contextul astral de astăzi îți aduce vești bune de la serviciu, dar care vin pe cale neoficială. Ți se ia o piatră de pe inimă, pentru că aveai impresia că un proiect la care lucrezi se încheie. În partea a doua a zilei, faci niște cumpărături și preferi să lenevești, să stai acasă cu partenerul.

Leu

Contextul astral de astăzi vine cu propuneri de la prieteni privind activitatea profesională sau pregătirea pentru o călătorie. Ești mare amatoare să pleci în vacanțe și faci tot posibilul să-ți iei două-trei zile libere, o dată la câteva săptămâni. Dacă ieși în oraș cu prietenii, ești în centrul atenției, le împărtășești ideile, ești în vervă, povestești vrute și nevrute și te simți bine.

Fecioară

Astăzi s-ar putea să ai niște revelații legate de activitatea profesională. Găsești soluția perfectă pentru abordarea șefilor într-o chestiune care te macină. Volumul mare de muncă nu te sperie, însă nu ești mulțumită de banii câștigați, așa că s-ar putea să ceri o mărire salarială.

Balanță

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru un plan sau o direcție profesională. Posibil să discuți cu cineva cu mai multă experiență și să rogi să te ajute cu o recomandare. Ești decisă să începi și niște cursuri de perfecționare sau să schimbi cu totul domeniul profesional.

Scorpion

Astăzi vei cheltui o sumă de bani considerabilă pe îmbrăcăminte, să iei un cadou sau pe o ieșire în oraș cu prietenii. S-ar putea să lucrezi în prima parte din zi, însă vei ține cont să-ți iei niște recuperări. Totodată, ai în plan să începi o afacere pe cont propriu, însă momentan îți lipsesc fondurile.

Săgetător

Contextul astral de astăzi de astăzi îți aduce dialoguri cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, spontaneitatea și comunicarea te transformă în vedetă și-ți aduc mulți admiratori. Dacă faci parte dintr-un cuplu, faceți pregătiri pentru vacanță.

Capricorn

Astăzi este posibil să te preocupe reluarea unor proiecte de care uitasei. Ceea ce n-ai reușit să faci în câteva săptămâni, vei face în câteva ore. În planul profesional, reușita unui proiect ar putea să-ți aducă o mărire salarială.

Vărsător

Dacă ai fi puțin atentă și la ce-ți dorește partenerul, fără să-ți impui mereu punctele de vedere, relația ta ar funcționa foarte bine, însă nu vrei să înveți din greșelile trecutului și le repeți. Totuși, ai energie să depăsești momentele de tensiune.

Pești

Astăzi te preocupă casa și familia, dar și o problemă care a apărut de curând cu părinții. În partea a doua a zilei, ai o dispoziție schimbătoare și una discuți și alta se întâmplă. Totodată, poți intra în niște dialoguri al căror mesaj să nu fie înțeles, așa că mai bine discută lucruri serioase cu o altă ocazie!

related posts

Modifică setările cookies