Horoscop zilnic 23 iulie 2023. Vărsătorii clarifică anumite situații în cuplu, intime, care au legătură și cu partea financiară


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 23 iulie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 4 septembrie, Venus, guvernatoarea casei relațiilor, retrogradează în sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității și distracției. Urmează o perioadă, în care îți vei reevalua sentimentele și relația de iubire cu partenerul sau cu alte persoane dragi. Posibil să apară și iubiri din trecut, să încerci să închei o poveste, care nu s-a finalizat la momentul potrivit.

 

Taur

 

Sectorul asociat vieții de familie și căminului este activat, începând de astăzi și până pe 4 septembrie, de mișcarea retrogradă a lui Venus, guvernatoarea ta. Așadar, este posibil să-ți reevaluezi relațiile cu membrii familiei, să ai parte de conștientizări, legate de siguranța emoțională, de care ai nevoie în cuplu. De asemenea, s-ar putea să reflectezi la anumite evenimente și situații, care au avut loc în familie.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi și până pe 4 septembrie, Venus, guvernatoarea casei iubirii, retrogradează prin casa comunicării, interacționarii cu ceilalți, negocierilor, relațiilor cu rudelor și deplasărilor. Urmează o perioadă, în care relațiile cu familia, în special cu frații, vor intra într-un proces de reevaluare. Dacă ai avut neînțelegeri cu cineva din familie, acum este momentul să pui capăt unor conflicte. De asemenea, este posibil sa reiei un proiect mai vechi, să negociezi o colaborare, să înveți lucruri noi sau sa te implici într-un proiect publicistic.

 

Rac

 

Sectorul financiar, veniturile și finanțele tale intră într-un proces de reevaluare, începând de astăzi și până pe 4 septembrie, odată cu mișcarea retrogradă al lui Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Leu. Va fi nevoie să fii mai atent la cheltuieli, pentru că pot să apară provocări financiare. Evită decizii financiare majore în perioada următoare!

 

Leu

 

Începând de astăzi și până pe 4 septembrie Venus, micul benefic, retrogradează prin zodia Leu, prin casa personalității tale. Urmează o perioadă în care îți vei face o autoevaluare și este un moment prielnic de a face schimbări în viața ta personală, dar și în relațiile personale sau profesionale. 

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 4 septembrie, Venus, micul benefic, retrogradează prin sectorul asociat frământărilor interioare, subconștientului, introspecției, spiritualității și trecutului. Urmează o perioadă în care îți analizezi situația în planul afectiv. Este posibil să apară și cineva din trecut sau poate se încheie o poveste de dragoste, care nu mai funcționează. De asemenea, te va preocupa și de administrarea resurselor și a banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale.

 

Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 4 septembrie, Venus, guvernatoarea ta, retrogradează prin sectorul prietenilor, grupurilor, organizațiilor din care faci parte, privind planurile și proiectele de viitor. Micul benefic te ajută să-ți reevaluezi proiectele profesionale și să îți dai seama ce este important pentru tine.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi și până pe 4 septembrie, Venus, guvernatoarea casei relațiilor și a  parteneriatelor profesionale, își începe mișcarea retrogradă, prin zodia Leu, prin casa carierei, imaginii și reputației profesionale. Urmează o perioadă în care îți vei reevalua proiectele profesionale, relația cu șefii, dar și cu persoanele cu autoritate din viața ta.

 

Săgetător

 

Sectorul asociat studiilor superioare, convingerilor și principiilor de viață, lărgirii orizonturilor cunoașterii și călătoriilor, este activat, începând de astăzi, de mișcarea retrogradă a lui Venus, în tranzit prin zodia Leu. Până pe 4 septembrie ești invitată să-ți reevaluezi pregătirea profesională, credințele de viață și direcția profesională.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până pe 4 septembrie, Venus, planeta iubirii și a banilor, retrogradează prin sectorul intimității și intereselor financiare. Așadar, urmează o perioadă în care va fi nevoie să discuți cu partenerul de cuplu anumite teme sensibile, care țin de partea intimă, dar și de partea financiară. Recomandarea astrelor este să nu faci împrumuturi, ci mai degrabă să recuperezi banii împrumutați.

 

Vărsător

 

Sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale este activat, începând de astăzi, de mișcarea retrogradă a lui Venus, micul benefic. Până pe 4 septembrie ești invitată să-ți reevaluezi relațiile personale și profesionale și să operezi o schimbare. Se pot clarifica anumite situații în cuplu, intime, dar și care au legătură cu partea financiară.

 

Pești

 

Sectorul muncii și al activităților profesionale, rutinei zilnice și sănătății este activat, începând de astăzi, de retrogradarea lui Venus prin zodia Leu. Până pe 4 septembrie ești invitată să-ți reevaluezi sarcinile, activitățile profesionale și programul de lucru. De asemenea, recomandarea astrelor este să-ți reevaluezi și starea de sănătate, să începi investigații medicale sau consultații și să faci o schimbare, prin adoptarea unui stil de viață sănătos. 

 

related posts

Modifică setările cookies