Horoscop zilnic 23 iunie 2019. Capricornii sunt iubiti in secret, vezi ce se intampla cu Leii 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 23 iunie 2019.

Tag-uri:

BERBEC

Esti destul de agitata si te irita foarte usor atitudinea celor din jur. Chiar daca un subiect nu iti este adresat in mod direct tie, astazi te deranjeaza tot ceea ce ti se pare nedrept sau gresit in diverse situatii. 

TAUR

Cineva apropiat te cauta si insista sa ii acorzi din timpul tau. Incearca sa iti faci timp pentru asta, ar putea avea o veste importanta pentru tine. In plus, nu-ti strica deloc sa mai scoti capul din munca si sa iesi in oras.

GEMENI

Spiritul tau dual iese la iveala astazi si iti da ziua peste cap si tie si celor din jur. Desi incepi ziua cu energie si voie buna, in a doua partea a ei ceva se intampla si te face sa devii posomorata. Nu te razbuna pe altii, vei reusi doar sa ii indepartezi.

RAC

Racii sunt henotarati, astazi. Chiar daca stiu exact ce isi doresc sau ce ar fi bine sa faca, nu se pot urni din loc pentru a incepe orice fel de activitati. Trebuie sa fie atenti, insa, la promisiunile pe care le-au facut si pe care ar fi bine sa le respecte.

LEU

Poti primi o suma de bani neastepta, poate chiar sub forma unei datorii pe care cineva aproapiat o avea la tine. Este perfect, oricum voiai sa te rasfesti cu o sesiune de cumparaturi.

FECIOARA

Ai o stare buna si asta se vede si pe chipul tau. Tonusul tau fresh te ajuta sa duci la capat o zi plina, fara prea mari batai de cap. Ba chiar iti ramane energie si pentru o cine frumos gatita si decorata, pe care sa o petreci alaturi de partenerul tau.

BALANTA

Iti sta in fire sa cantaresti foarte bine situatiile, doar ca prietenii tau sau partenerul de viata asteapta sa iei o decizie. Indiferent despre ce este vorba, incearca sa nu ii mai tii pe ceilalti in asteptare, pentru ca poate deveni foarte deranjant pentru ei.

SCORPION

Ca un adevarat Scorpion ce esti, astazi nu prea ai pe nimeni la suflet si tinzi sa te iei la cearta foarte usor. Motivele nu le stii nici tu exact, dar e clar ca nu ai rabdare sa asculti pe nimeni si te deranjeaza totul, foarte rapid.

SAGETATOR

Dincolo de faptul ca ai reusit sa te odihnesti asa cum nu s-a mai intamplat de ceva timp, ai si ceva timp liber, astazi, pentru tine. Incearca sa faci acele cumparaturi la care visezi sau sa mergi la salonul preferat, sa te rasfeti, pentru ca prinzi greu astfel de momente de respiro.

CAPRICORN

Gata, a venit momentul pentru odihna si aventura, in acelasi timp. Te pregatesti de concediu si nimic nu iti poate strica starea buna de astazi. In plus, ii molipsesti si pe altii cu veselia ta. O persoana din anturaj iti va declara ca te iubeste. 

VARSATOR

Nu ai o stare foarte buna astazi, dar este indicat sa nu te certi cu cei apropiati. Daca pur si simplu nu te poti tine departe de conflicte, incearca sa nu izbucnesti in cele mai nepotrivite momente si sa vorbesti pe un ton calm atunci cand iti spui nemultumirile.

PESTI

Iti doresti foarte tare sa te ocupi de propriile planuri, insa anumite aspecte ale vietii tale nu prea iti dau pace. Esti nevoita sa stai la serviciu peste program sau sa duci la capat proiecte dinafara jobului, care se pare ca pur si simplu nu se finalizeaza fara tine.

related posts

Modifică setările cookies