Horoscop zilnic 23 iunie 2020. Săgetătorii trebuie să aibă grijă mare, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 23 iunie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Contextul astral de astăzi îți dă peste cap planurile de a petrece timpul cu familia, pentru că primești o invitație de la prieteni, pentru a ieși în oraș și nici nu stai pe gânduri și-ți reconfigurezi traseul.  La serviciu au loc tot mai multe schimbări și încerci să te adaptezi.

Taur

Chiar dacă cariera este pe primul plan astăzi, spre seară faci o vizită părinților sau unor rude apropiate pentru a-ți oferi ajutorul într-o problemă apărută neașteptat. În cuplu, relațiile sunt încordate din cauza lipsei timpului petrecut împreună.

Gemeni

De dimineață încasezi o sumă de bani, care vine la fix, pentru că ți-ai făcut planuri pentru a achiziționa niște produse vestimentare. În partea a doua a zilei, primești vești de la prieteni aflați în străinătate, care te inștiintează că vor veni acasă în următoarea perioadă și doresc să vă vedeți.

Rac

Ești mai sensibilă astăzi până în prânz pentru că Luna se află încă în zodia ta. Registrul se schimbă în partea a doua a zilei, când recuperezi o sumă de bani, pe care o virezi direct în contul de economii. Posibil să te gândești să achiziționezi un device, însă astrele te sfătuiesc să amâni cumpărăturile până după ce trece Mercur retrograd, să nu apară încurcături.

Leu

Dacă în prima parte a zilei nu vei fi în apele tale și vei sta mai retrasă la serviciu, din partea a doua a zilei, când Luna ajunge în semnul nașterii tale, ți se schimbă dispoziția, îți revii ca prin minune și molipsești și pe colegii tăi cu starea ta de bine. Pe seară, ai parte de o surpriză de la partener.

Fecioară

În prima parte a zilei apelezi la un coleg mai apropiat să te ajute într-o problemă și să-ți preia din sarcinile de serviciu, pentru a putea să mergi la o investigație medicală pentru tine sau pentru unul dintre membrii familiei.

Balanță

Astăzi ai un randament bun la locul de muncă. În partea a doua a zilei, ai multă inspirație, creativitate într-o activitate pe care o desfășori pe cont propriu. În sfera sentimentală apar surprize.

Scorpion

Ești interesată astăzi să-ți structurezi informația pe care ai învățat-o pentru un examen sau prezentare de proiect în fața unei comisii. Ai făcut foarte multe eforturi în ultima perioadă și te simți pregătită. În partea a doua a zilei, primești o sumă de bani de la familie.

Săgetător

Primești vești de la rude și este posibil să fii nevoită să pleci într-o deplasare. Axa comunicării și a deplasărilor stă sub semnul surprizelor, așa că ai grijă pe tot parcursul zilei de astăzi să respecți regulile de circulație, dacă pleci cu mașina, pentru a nu primi vreo amendă!

Capricorn

Ai o dispută cu partenerul de cuplu de la prima oră a dimineții. Motivul este unul nesemnificativ. Folosește constructiv energia lui Mercur retrograd pentru a rezolva lucruri nerezolvate din primăvară și nu pentru a intra în dispute!

Vărsător

Socotești astăzi împreună cu partenerul banii din conturile de economii și faceți un plan pe termen lung. Aveți de gând să reduceți cheltuielile și să economisiți mai mult. Dacă nu v-ați hotărât unde petreceți vacanța de vară, astăzi este momentul să vă preocupe și acest subiect.

Pești

În sfera sentimentală ești tot mai ispitită să reiei legătura cu cineva din trecut. Poate și pentru că ești nemulțumită de relația în care te afli. În partea a doua a zilei, planurile tale capătă contur în sfera profesională și totul merge în direcția pe care ți-o dorești.

ShARE ÎN BUCATE - Cum gătești cea mai simplă supă-cremă de ciuperci

related posts