Horoscop zilnic 23 iunie 2021. Vărsătorii înțeleg cum trebuie să abordeze o nouă poveste amoroasă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 23 iunie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Mercur, astrul comunicării, revine, astăzi, la mișcarea directă prin sectorul asociat comunicarii, schimbului de idei, opinii, acumulării de cunoștințe, deplasărilor și relațiilor cu rudele. Poți răsufla ușurată, pentru că nu vor mai exista neînțelegeri majore din cauza comunicării, poți face negocieri și deplasări fără să mai apară blocaje. Dacă ai învățat să comunici, să rezolvi lucrurile la timpul lor și ți-ai revizuit atitudinea în raport cu ceilalți, înseamnă că ți-ai învățat lecțiile ultimelor trei săptămâni.

 

Taur

 

Sectorul financiar scapă, începând de astăzi, de retrogradarea lui Mercur, care revine la mișcarea directă. Dacă în ultimele trei săptămâni ți-ai reevaluat situația financiară și ai înțeles că trebuie să-ți schimbi obiceiurile financiare, acum vei știi cum să gestionezi banii. Încep să se deblocheze și unele proiecte, de pe urma cărora îți vei mări veniturile.

 

Gemeni


Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă prin zodia ta, așa că te poți bucura din plin de acest aspect astral, pentru că scapi de confuzia, neînțelegerile și blocajele pe care le-ai traversat timp de trei săptămâni. Acum poți lua decizii liniștită, pentru că nu vei mai fi indecisă.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, își reia mișcarea directă prin sectorul asociat subconștientului, universului interior și trecutului. Realizezi că ultimele trei săptămâni au fost benefice, pentru că ai reușit să-ți faci ordine în gânduri, în urma procesului de introspecție și meditație. Chiar dacă ai mai avut parte de blocaje și amânări, ai rezolvat o serie de treburi restante.

 

Leu


Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă prin sectorul prietenilor și proiectelor de viitor. Relațiile de prietenie și proiectele avute în derulare au fost revizuite și poți răsufla ușurată că totul reintră în normal.

 

Fecioară

 

Veste bună și pentru tine, pentru că astăzi, Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă prin sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Dacă în ultimele trei săptămâni ai analizat în detaliu condițiile de la actualul loc de muncă și ai revizuit direcția profesională, de acum încolo încep să se lege lucrurile și poți face schimbările mult dorite în carieră.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă prin sectorul asociat sistemului de valori, conștiinței, filosofiei de viață, călătoriilor și studiilor, așa că, după o perioadă de trei săptămâni, totul începe să reintre în normal în aceste domenii.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral de astăzi este revenirea lui Mercur, astrul comunicării, la mișcarea directă prin sectorul asociat intereselor materiale, moștenirilor, resurselor financiare deținute împreună cu partenerul sau alte persoane. Așadar, dacă ultimele trei săptămâni domeniul financiar a fost răscolit și ți-ai revizuit situația financiară, acum lucrurile se stabilizează și vei știi ce decizii să iei.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă prin sectorul asociat relațiilor, mariajului și parteneriatelor de afaceri. Astfel, după trei săptămâni de reevaluare a tuturor relațiilor, personale sau profesionale, se pot relua dialogurile și negocierile. Acum poți ajunge la o înțelegere cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă prin sectorul asociat muncii și sănătății, pe care le-a răscolit și te-a obligat să faci niște revizuiri. Dacă în ultimele trei săptămâni au ieșit la iveală nereguli la locul de muncă ori s-au reactivat unele afecțiuni, rolul lor a fost să-ți reorganizezi activitățile curente la serviciu și să adopți un stil de viață sănătos.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă prin sectorul asociat iubirii, romantismului, aventurii, flirtului, vocației, distracției și copiilor. Prin urmare, după o îndelungă reevaluare a sentimentelor față de persoanele dragi, acum știi cum să procedezi pentru a fi armonie în cuplu, în relațiile cu copiii, privind o nouă poveste de dragoste sau valorificarea unui talent.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mișcarea directă prin sectorul asociat vieții de familie, căminului și relației cu părinții. Dacă timp de trei săptămâni ai fost nevoită să reevaluezi planurile legate de familie, raportul dintre tine și ceilalți membrii ai familiei, dar și în ceea ce privește spațiul de locuit, acum vei observa o îmbunătățire a relațiilor și lucrurile încep să se rezolve.

 

related posts

Modifică setările cookies