Horoscop zilnic 23 iunie 2022. Gemenii sunt puși pe cuceriri, Leii găsesc oportunități profesionale prin prieteni 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 23 iunie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec


Intrarea lui Venus, micul benefic, începând de astăzi, în zodia Gemeni, îți aduce, până pe 18 iulie, noroc la informații, învățarea unor lucruri mult mai ușor, negocieri în favoarea ta și deplasări, în care vei rezolva tot ce ți-ai propus. Oportunități de colaborare pot veni printr-o activitate academică sau la propunerea unor prieteni/ cunoscuți. Totodată, poți avea succes la un examen sau în susținerea unor interviuri, prezentări, cursuri.

 

Taur

 

Începând de astăzi și până pe 18 iulie, Venus, guvernatorul tău, va traversa zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat banilor obținuți de la serviciu și din activități extraprofesionale. Așadar, în următoarea perioadă, se anunță beneficii financiare, dacă ai știut să te pui în valoare. Atenție, însă, că s-ar putea să faci cheltuieli mai mari, să-ți faci mici plăceri.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi și până pe 18 iulie, Venus va traversa zodia ta, respectiv sectorul personalității. Micul benefic va opera în favoarea ta și va fi aducător de șanse, noroace, oportunități în toate domeniile în care acționezi. Totodată, vei avea dispoziție de flirt, aventură și cuceriri.

 

Rac

 

Începând de astăzi și până pe 18 iulie, Venus, micul benefic, traversează zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat  subconștientului, izolării  și  meditației. Posibil să-și amintești de vechi iubiri, să apară în viața ta persoane din trecut. Totodată, îți faci un bilanț, iar un proces de introspecție te va ajuta să corectezi niște greșeli, pe care le faci frecvent într-unul dintre planurile vieții tale.

 

Leu

 

Începând de astăzi și până pe 18 iulie, Venus, micul benefic, traversează zodia Gemeni, respectiv casa asociată proiectelor, planurilor pe termen lung și prietenilor. Așadar, te va interesa să socializezi mai mult, să-ți lărgești cercul de cunoscuți, să începi proiecte noi sau să-ți faci planuri pe termen lung. Totodată, apar oportunități profesionale prin prieteni.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi și până pe 18 iulie, Venus, micul benefic, traversează zodia Gemeni, respectiv casa carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii, relația cu șefii sau cu persoane cu autoritate sau instituții publice. Ai toate șansele să-ți găsești un loc de muncă mai bine plătit, dacă ești în cautarea unui job. Totodată, dacă știi cum să pui problema, poți obține și de la serviciu o mărire salarială, pentru că ți se recunosc meritele.


Balanță

 

Începând de astăzi și până pe 18 iulie, Venus, guvernatorul tău, traversează zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat studiilor, relațiilor cu persoane aflate în afara țării, proiectele personale, sistemul de valori și principii după care te ghidezi în viață. Totodată, vei înregistra realizări dacă trebuie să prezinți lucrări, să partici la cursuri de perfecționare profesională, schimburi de experiență și vei acumula ușor informații de interes pentru tine.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi și până pe 18 iulie, Venus traversează zodia Gemeni, respectiv casa asociată avantajelor materiale, moștenirilor, banilor deținuți împreună cu partenerul, dar și sectorul intim. Așadar, urmează o perioadă în care situația financiară se îmbunătățește. Totodată, relația cu partenerul de cuplu devine pasională.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi și până pe 18 iulie, Venus traversează zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Urmează o perioadă în care ai parte de armonie în cuplu, pot avea loc împăcări, te poți îndrăgosti, dacă ești singură, sau reîndrăgosti de partener. Din punct de vedere professional este o perioadă favorabilă încheierii de contracte sau parteneriate.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi și până pe 18 iulie, Venus, micul benefic, traversează zodia Gemeni, respectiv casa muncii, activităților profesionale și sănătății. În următoarea perioadă, relațiile cu colegii se îmbunătățesc, poți primi oferte de job sau colaborări și înregistrezi un succes la un proiect avut în derulare. Dacă ai avut probleme de sănătate, vei observa o îmbunătățire a stării de sănătate.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi și până pe 18 iulie, Venus, micul benefic, traversează zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurilor romantice, distracției, creativității și copiilor. În planul sentimental poți redescoperi pasiunea în cuplu sau dacă ești singură, poți face cuceriri noi. Totodată, ești interesată de activități de relaxare, iar relațiile cu copiii se pot îmbunătăți.

 

Pești

 

Începând de astăzi și până pe 18 iulie, Venus, micul benefic, traversează zodia Gemeni, respectiv sectorul asociat vieții de familie, căminului, patrimoniului, relațiilor cu părinții. Așadar, urmează o perioadă în care îți vei dori să-ți petreci timpul în compania membrilor familiei, vei simți siguranță emoțională acasă, în confortul căminului tău.

related posts

Modifică setările cookies