Horoscop zilnic 23 iunie 2023. Scorpionii hotărăsc să înceapă o relație intimă pe ascuns, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 23 iunie 2023. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să ai niște discuții constructive cu colegii la locul de muncă și să faceți planuri de viitor. S-ar putea să închei și niste contracte de colaborare sau să iei inițiativa în anumite sarcini, care pot fi îmbunătățite. De asemenea, s-ar putea să-ți îmbunătățești situația financiară.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi activează casa iubirii și aventurilor romantice și este posibil să-ți exprimi sentimentele mai puternic, să faci declarații, să vrei să cucerești pe cineva. La serviciu, ai reacții imprevizibile în raport cu șefii, așa că ai grijă cum gestionezi situațiile apărute!

 

Gemeni

 

Posibil, astăzi, să faci mai multe deplasări pe distanțe scurte, să mergi la cumpărături sau să te întâlnești cu prieteni sau cu colegii în afara programului de lucru. Ești foarte activă pe toate mediile sociale și onorezi invitații, participi la evenimente. În partea a doua a zilei este posibil să te implici într-o chestiune familială.

 

Rac

 

Se anunță o zi cu multe deplasări, cumpărături și rezolvarea unor chestiuni, care țin de casă și familie. La serviciu, comunicarea bună cu șefii te ajută în proiectele pe care le ai în derulare. În partea a doua a zilei este posibil să te întâlnești cu cineva din trecut, să te răscolească amintirile.

 

Leu

 

Astăzi, încasezi niște bani de la prieteni sau recuperezi o sumă de bani pe care ai împrumutat-o, faci cumpărături și achiți utilități. La serviciu este posibil să discuții despre administrarea unui buget sau obținerea unei sponsorizări.

 

Fecioară

 

Astăzi se anunță o zi în care ești în centrul atenției. Luna îți traversează casa personalității, iar Mercur, guvernatorul tău, se află în casa carierei și a reputației profesionale. S-ar putea să ai niște discuții cu șefii despre activitatea pe care o desfășori, să mai primești sarcini sau alte responsabilități. De asemenea, este posibil să primești vești din străinătate, o invitație de a petrece câteva zile în compania prietenilor sau a unor rude.

 

Balanță

 

Astăzi, ai nevoie de relaxare și de mai multă detașare față de factorii de stres, mai ales că Luna îți traversează casa izolării și simți că nu ai energie deloc. Pe de altă parte, s-ar putea să ai intuiție într-un context financiar și iei decizii bune pe termen lung.

 

Scorpion

 

La serviciu este posibil să ai dispute cu unii dintre colegi. Pe de altă parte, în planul sentimental/intim, s-ar putea să ai o întâlnire cu cineva, care să te dea peste cap, să ai niște conștientizări și să decizi începerea unei relații ascunse, momentan.

 

Săgetător

 

Luna în tranzit prin zodia Fecioară îți va aduce, astăzi, randament ridicat în toate activitățile pe care le întreprinzi. Ai grijă să nu fii prea critică în relațiile cu ceilalți, dacă colegii sau unii dintre membrii familiei nu pot ține pasul cu tine!

 

Capricorn

 

Astăzi ești determinată să rezolvi o serie de sarcini și să te încadrezi în termene limită, mai ales dacă pleci în concediu și vrei să lași lucrurile în ordine. Nu te lași până nu rezolvi totul conform planului. Ai un randament ridicat și reușești, prin exemplu, să îi motivezi și pe restul de colegi.

 

Vărsător

 

Viața sentimentală și activitățile de relaxare sunt dinamizate astăzi și ești invitată să-ți rezervi timp partenerului de cuplu. Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști pe cineva brusc și neașteptat cu care să începi o relație romantică.

 

Pești

 

Astăzi, în mod normal, cu Luna în tranzit prin zodia Fecioară, ar trebui să excelezi la capitolul organizare, mai ales în activitățile gospodărești. Vei avea și ajutorul partenerului, dar și a familiei, într-o chestiune financiară. La serviciu, s-ar putea să ajungi la o înțelegere, să închei un contract sau o colaborare pe termen lung.

 

 

related posts

Modifică setările cookies