Horoscop zilnic 23 mai 2019. Un nou început pentru Vărsători, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru astăzi, 23 mai 2019.

Tag-uri:

BERBEC

Bazeaza-te pe comunicarea cu ceilalti in rezolvarea problemelor de care te lovesti la locul de munca sau in cadrul familiei, caci solutia potrivita o poti descoperi la cine nu te astepti.

TAUR

Te poate uimi cum exteriorizarea unor stari sau sentimente te poate despovara. Incearca sa fii mai deschisa fata de persoana iubita, caci el este sprijinul tau in situatii dificile si asculta-i sfaturile, atunci cand acesta ti le ofera. 

GEMENI

Alunga gandurile negative despre ceilalti si incearca sa le intelegi actiunile pe care, probabil, sunt fortati sa le intreprinda. Ba mai mult, nu ezita sa dai o mana de ajutor atunci cand ti se cere sau cand simti ca este cazul.

RAC

Ia-ti putin timp pentru tine pentru a reflecta incotro se indreapta viata ta si daca te multumeste starea interioara pe care ti-o daruieste tot ceea ce te inconjoara. Poti sa descoperi de ce ai nevoie cu adevarat sau ce iti lipseste. 

LEU

Preocuparea excesiva pentru treburi marunte nu iti permite sa vezi lucrurile cu adevarat importante din viata, care sunt sursa ta de liniste si fericire. Cauta locul in care te simti implinita si incarca-ti bateriile.

FECIOARA

Ajutorul primit in ultima perioada are o sursa sigura. Chiar daca pana acum probabil nu te-ai gandit la asta, este timpul sa gasesti o metoda in care sa ii arati ca il pretuiesti si ca apreciezi interesul pe care il arata pentru persoana ta.

BALANTA

Pentru ca munca te tine ocupata foarte mult timp, membrii familiei sau chiar prietenii se pot simti neglijati. Daruieste-le lor ziua asta si surprinde-i frumos cu mici atentii, dar mai ales cu timpul tau. 
 

SCORPION

Directia in care se indreapta viata ta nu iti este tocmai clara, asa ca astazi ocupa-te putin de tine, stabileste-ti zonele de interes si descopera ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine.

SAGETATOR

Constiinta este o voce puternica pe care nu o poti suprima, iar atitudinea potrivita pentru a-ti da pace este sa asculti ceea ce are de spus. S-ar putea sa descoperi lucruri noi despre tine, care te vor ajuta in viitor.

CAPRICORN

Esti o sursa de optimism si de bunavoie pentru apropiati, iar asta ii face sa iti caute compania. Pastreaza-ti starea caracteristica, increderea si lucrurile bune nu vor intarzia sa apara si in viata ta.  

VARSATOR

Esti pregatita pentru un nou inceput pentru ca ai reusit sa depasesti momentele dificile si, mai ales, sa inveti din experientele anterioare. Ia-ti putin timp pentru a savura victoria si petrece timp cu cei pe care ii iubesti.

PESTI

Chiar daca sunt persoane langa tine care par sa iti puna rabdarea la incercare, pastreaza-te calma si rabdatoare si nu ceda tentatiei de a le plati  cu aceeasi moneda.

related posts

Modifică setările cookies