Horoscop zilnic 23 mai 2020. Gemenii au parte de un eveniment spectaculos, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 23 mai 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi, ai parte de o zi plăcută, ești deschisă, relaționezi/comunici cu toată lumea, mergi la cumpărături, te întâlnești cu rudele și te pui la curent cu ultimele evenimente din viața acestora. Totodată, poți să primești și o sumă de bani sau tu să cumperi niște cadouri/atenții pentru cei dragi.

Taur

Ai tendița, astăzi, să cheltui mai mult, să faci cadouri, dar și să mergi la cumpărături pentru a-ți reînprospăta garderoba. Te consulți cu partenerul și achiziționezi și niște obiecte pentru casă sau grădină.

Gemeni

Contextul astral de astăzi ți-a pregătit un eveniment deosebit, pe care îl sărbătorești împreună cu membrii familiei. Totodată, dacă ai de terminat un proiect/lucrare, vei fi mulțumită de rezultatul final, pentru că ai un randament intelectual ridicat.

Rac

Se anunță o zi destul de agitată, cu multe deplasări pentru a rezolva chestiuni administrative ale părinților sau ale unor rude mai în vârstă, care îți solicită ajutorul. Dacă în ultima perioadă ai tot avut probleme de sănătate, astăzi te vei simți bine, vei face un plan pentru o dietă și decizi să adopți un stil de viață sănătos.

Leu

Configurația astrală de astăzi îți aduce o surpriză din partea unui/unei prieten/e, care îți propune o afacere sau implicarea într-un proiect umanitar. Totodată, se dinamizează și axa sentimentală unde pot să aibă loc evenimente importante și fericite.

Fecioară

Astăzi, vei fi vedeta zilei. Primești vești bune care privesc cariera, sfera profesională sau răspuns la unul dintre examenele pe care le-ai susținut. Ești foarte fericită și vei sărbători cu partenerul și membrii familiei. 

Balanță

Contextul astral de astăzi îți pregătește o activitate intensă în spațiul social, dar și o deplasare la rudele partenerului, în afara orașului. Optimismul tău îi va molipsi și pe cei cu care intri în contact și reușești să ții departe factorii de stres care te-au urmărit toată săptămâna.

Scorpion

Conjunctura astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru sfera profesională. Vor fi importante și resursele financiare și pentru acest lucru ar fi indicat să-ți faci un plan cu bătaie lungă. Totodată, în planul relațiilor, dialogul cu partenerul legat de sfera intimă, ar putea să vă reînvie pasiunea în cuplu.

Săgetător

Vei avea astăzi un dialog de destin cu partenerul de cuplu, în care veți discuta despre planurile voastre de viitor, despre întemeierea unei familii, dacă sunteți într-o relație, dar și despre posibilitatea să deveniți părinți. 

Capricorn

Contextul astral de astăzi îți aduce evenimente în casa astrologică asociată muncii, activităților și sarcinilor de la locul de muncă și sănătății. Posibil să afli de la colegi vești bune despre programul de lucru sau de îmbunătățirea condițiilor de muncă. Mai există și varianta în care cineva din anturajul tău te recomandă într-un proiect.

Vărsător

Se anunță o zi cu beneficii în sfera sentimentală, cu petrecerea timpului în mod plăcut, în aer liber, alături de partener sau copii. Totodată, poți să-ți faci planuri de vacanță sau te bucuri de activități de creație sau artistice ale copiilor, dacă ești părinte.

Pești

Posibil astăzi să intri în conflict cu partenerul de cuplu din cauza mentalităților diferite pe care le aveți. Motivul este casa, familia, viața de familie, părinții, care de cele mai multe ori se amestecă în treburile voastre.

Cine e românul care face sute de milioane pe youtube - Trending Review cu Daragiu - Episodul 30

 

related posts

Modifică setările cookies