Horoscop zilnic 23 mai 2021. Vărsătorii sunt obosiți, se reactivează niște afecțiuni mai vechi, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 23 mai 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Începând de astăzi, Saturn își începe retrogradarea și până pe 10 octombrie va testa domeniile din harta astrală unde se află zodia Vărsător. Saturn este asociat cu limitările, restricțiile, obstacolele, amânările, iar lecțiile de viață la care suntem supuși sunt percepute a fi grele. În următoarele luni, retrogradarea lui Saturn cere o revizuire a atitudinii și a modului în care relaționam cu ceilalți. Cei care nu și-au învățat lecțiile și nu au dat dovadă de umanitate, altruim și ajutor celor în nevoie, vor învăța forțat aceste lecții și vor întâmpina blocaje în sectorul traversat de către Saturn.


Berbec

 

Începând de astăzi, Saturn, guvernatorul casei carierei, își începe retrogradarea în sectorul planurilor de viitor. Așadar, până pe 10 octombrie, urmează o perioadă de reevaluări a planurilor tale profesionale și a direcției pe care vrei să mergi. Posibil ca în unele proiecte să întâmpini blocaje sau amânări.

 

Taur

 

Începând de astăzi și până pe 10 octombrie, Saturn își începe retrogradarea prin sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Posibil să fii nevoită să-ți schimbi viziunea sau principiile, să-ți reevaluezi sectorul profesional, proiectele în care ești implicată și să găsești o nouă direcție. Te poți aștepta la blocaje sau amânări, restricții și va trebui să dai dovadă de responsabilitate atunci când te implici într-o activitate nouă.

 

Gemeni

 

Începând de astăzi, Saturn își începe retrogradarea prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat principiilor și sistemului de valori personale. Până pe 10 octombrie, guvernatorul casei finanțelor va aduce blocaje, amânări sau restricții și experiențele financiare, pe care le-ai trăit în ultimul an, vor trece printr-o etapă de revizuire.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Saturn, planeta care îți guvernează sectorul asociat relațiilor începe să retrogradeze prin zodia Vărsător, prin sectorul financiar, al banilor și resurselor pe care le deții împreună cu partenerul, privind un credit, o moștenire sau returnarea unor datorii. Până pe 10 octombrie, revin în actualitate chestiuni financiare mai vechi. În ce privește relația intimă, pentru că retrogradarea activează și acest domeniu, este momentul să te străduiești să reînvii pasiunea în cuplu.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Saturn, planeta care îți guvernează sectorul muncii și al sănătății, își începe retrogradarea prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Așadar, până pe 10 octombrie revin în actualitate chestiuni parteneriale. Posibil ca relația de cuplu să fie testată de Saturn, dar și relațiile de natură profesională, unde se cere mai multă responsabilitate, implicare și seriozitate. Va trebui să muncești mai mult pentru a avea rezultate profesionale bune. În ce privește starea de sănătate, energia va fi scăzută, ai nevoie de mai multă odihnă și de rezolvarea unor probleme de sănătate, care nu mai suferă amânare.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Saturn, planeta care îți guvernează sectorul vocației, își începe retrogradarea prin zodia Vărsător, prin casa muncii și a sănătății. Așadar, până pe 10 octombrie, revin în actualitate chestiuni care privesc activitățile de la locul de muncă. Va trebui să dai dovadă de mai multă responsabilitate în sarcinile și activitățile profesionale, unde pot să apară blocaje, amânări și restricții.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Saturn, își începe retrogradarea prin zodia Vărsător, prin sectorul asociat iubirii, flirtului, aventurilor și romantismului. Așadar, până pe 10 octombrie revin în actualitate chestiuni de natură sentimentală, iar Saturn va aduce restricții, amânări și te îndeamnă să dai dovadă de mai multă maturitate atunci când te implici într-o relație.

 

Scorpion

 

Începând de astăzi, Saturn își începe retrogradarea prin zodia Vărsător, în sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit și patrimoniului. Posibil să fie nevoie să faci niște deplasări pentru administrarea sau valorificarea unui imobil sau a unor bunuri de valoare mai mare. Până pe 10 octombrie, Saturn poate aduce blocaje, restricții, dar și o reevaluare a relațiilor de familie. Dacă îți dorești achiziționarea unui imobil, lucrurile se vor desfășura mai greu.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Saturn, guvernatorul casei banilor obținuți din muncă, își începe retrogradarea  prin zodia Vărsător, respectiv prin sectorul asociat comunicării, acumulării de cunoștințe, negocierilor și deplasărilor. Așadar, până pe 10 octombrie, Saturn îți cere o reevaluare a finanțelor, a contractelor. Va aduce restricții, amânări în chestiunile administrative sau financiare și te invită să dai dovadă de mai multă responsabilitate și maturitate în activitățile profesionale.

 

Capricorn

 

Începând de astăzi, Saturn, guvernatorul tău, își începe retrogradarea prin zodia Vărsător, respectiv prin sectorul banilor obținuți din muncă și din colaborări extraprofesionale. Revin în atenție chestiuni financiare, pe care va trebui să le rezolvi până pe 10 octombrie, cât Saturn retrogradează. Totodată, ți se cere maturitate și responsabilitate în administrarea finanțelor și revizuirea strategiilor financiare.

 

Vărsător

 

Începând de astăzi, Saturn, guvernatorul tradițional al zodiei tale, intră în mișcare retrogradă și în următoarea perioadă vei resimți unele blocaje sau restricții. Posibil să apară probleme de sănătate, oboseală și să se reactiveze niște afecțiuni mai vechi. Până pe 10 octombrie, Saturn îți cere responsabilitate, încredere în forțele proprii și determinare în îndeplinirea obiectivelor personale.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Saturn, guvernatorul sectorului asociat proiectelor de viitor, își începe retrogradarea prin zodia Vărsător, respectiv prin sectorul lucrurilor secrete, a trecutului, meditației, introspecției. Așadar, până pe 10 octombrie este recomandat să fii atentă la modul cum îți alegi anturajul, să nu mai ajungi să fii dezamăgită. Revin în actualitate chestiuni mai vechi și probleme în relaționarea cu prietenii, dar și blocaje și amânări în proiectele avute în derulare.

 

related posts

Modifică setările cookies