Horoscop zilnic 23 mai 2022. Săgetătorii iau în calcul schimbarea serviciului, ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 23 mai 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, se întoarce, în mișcare retrogradă, în zodia Taur, în sectorul banilor obținuți din muncă sau din alte activități extraprofesionale. S-ar putea să reușești să rezolvi niște chestiuni financiare, să renegociezi un contract, să găsești soluții de echilibrare  a cheltuielilor cu încasările.


Taur

 

Revenirea lui Mercur în mișcare retrogradă, începând de astăzi, prin semnul nașterii tale, vine să-ți readucă în atenție niște chestiuni personale, pe care este nevoie să le rezolvi. Vei reanaliza niște decizii, însă recomandarea astrelor este să iei o horărâre finală în luna iunie, când Mercur revine la mișcarea directă.

 

Gemeni

 

Contextul astral al zilei de astăzi anunță revenirea lui Mercur, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă, prin zodia Taur, respectiv, pe casa subconștientului, izolării, meditației și trecutului. Dacă au rămas niște lucruri nerezolvate, legate de trecutul tău, de situații sau persoane, s-ar putea să reușești să faci acest lucru până la jumătatea lunii iunie. Vei începe o reevaluare, însă recomandarea astrelor este să nu iei încă decizii, să nu te grăbești și să aștepți momentul prielnic.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine prin mișcare retrogradă, în zodia Taur, prin sectorul asociat relațiilor de prietenie și planurilor de viitor. Așadar, este posibil ca planurile tale să fie date peste cap, să revii asupra unor decizii, să-ți revizuiești relația cu un prieten sau un grup de prieteni.

 

Leu

 

Mercur, astrul comunicării, revine de astăzi, prin mișcare retrogradă, în zodia Taur, respectiv pe casa carierei, relației cu șefii, străinătății, statutului și imaginii sociale, așa că urmează o perioadă de câteva săptămâni, în care s-ar putea să-ți reevaluezi drumul profesional, să revii la niște decizii legate de un proiect profesional, de relația cu cineva din străinătate.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, revine prin retrogradare, în zodia Taur, prin sectorul studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, proiectelor profesionale, principiilor și credințelor. Așadar, urmează o perioadă, în care revii asupra unor decizii privind un proiect, o deplasare în străinătate, curs sau convingeri de viață.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine, prin retrogradare, în zodia Taur, pe sectorul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau alte persoane, a banilor proveniți din alte surse decât salariile. Așadar, urmează o perioadă în care reevaluezi veniturile sau pui în ordine situația financiară, revii la niște decizii și încerci să obții niște sume de bani.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi anunță revenirea lui Mercur, astrul comunicării, prin retrogradare, în zodia Taur, pe sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Așadar, în următoarea perioadă îți vei reevalua relațiile și s-ar putea să revii la unele decizii sau să cauți să lămurești niște situații relaționale/profesionale.

 

Săgetător

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine, prin retrogradare, în zodia Taur, pe sectorul muncii, unde aduce revizuiri a programului, condițiilor de muncă, relațiilor cu colegii. Posibil să revii asupra unor decizii, care privesc actualul job. Poți lua în calcul și schimbarea serviciului și analizarea unor oferte primite în urmă cu câteva săptămâni.

 

Capricorn


Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine, prin retrogradare, în zodia Taur, pe sectorul sentimental, al aventurilor romantice, flirtului,  cuceririlor, creativității, copiilor, valorificării unui talent. Așadar, în următoarele săptămâni, îți vei reevalua relațiile sentimentale. Posibil să revii la cineva din trecut, să ai niște dialoguri privind cât ești de dispusă să investești într-o relație.


Vărsător


Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine, prin retrogradare, în zodia Taur, pe sectorul vieții de familie, spațiului de locuit și relațiilor cu părinții. Așadar, în următoarele săptămâni, s-ar putea să revii la niște decizii luate acum câteva săptămâni, să-ți continui planurile și să rezolvi anumite chestiuni administrative.

 

Pești

 

Începând de astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine, prin retrogradare, în zodia Taur, pe sectorul comunicării, gândirii, învățării, relațiilor cu rudelor, deplasărilor. Așadar, s-ar putea să reiei niște cursuri, să înveți lucruri noi, să reiei niște dialoguri profesionale sau cu membrii familiei, să rezolvi chesiuni personale amânate.

 

related posts

Modifică setările cookies