Horoscop zilnic 23 martie 2016. Racii sunt invidiosi pe succesul unui apropiat, iar Sagetatorii nu se pot concentra


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 23 martie 2016.


BERBEC

Te gandesti foarte mult la viitorul tau si vrei sa faci ceva care sa iti asigure linistea in anii care vor urma. Te gandesti sa investesti in ceva sau sa iti deschizi un fond privat de economii.

TAUR

Iti doresti o schimbare majora in viata ta, mai ales din punct de vedere profesional. Te simti nedreptatita la munca si asta te impiedica sa lucrezi la adevaratul tau potential.

GEMENI

Nu esti in apele tale si oricat ai incerca sa ascunzi acest lucru nu poti sa-ti machezi starea de spirit. Esti deprimata si vrei sa fii lasata sa suferi in tacere. Din pacate, aceasta stare nu iti face bine.

RAC

Nu vrei sa recunosti ca esti invidioasa pe succesul unei persoane apropiate, insa atitudinea ta lasa sa se vada acest lucru. Chiar daca acest succes ti se pare nemeritat, incearca sa nu ii strici persoanei respective bucuria victoriei.

LEU

Te simti tradata de cea mai buna prietena si te gandesti sa termini aceasta prietenie odata pentru totdeauna. Incearca sa nu iei o decizie pripita, pe care o poti regreta ulterior.

FECIOARA

Esti intr-o forma fizica excelenta si te simti mai bine ca niciodata. Acest lucru nu trece neobservat in cercul tau de prieteni si la job. Atitudinea ta optimista te face extrem de agreabila pentru cei din jur, care iti cauta compania.

BALANTA

Te gandesti sa te lansezi in afaceri, insa te temi de riscurile financiare pe care trebuie sa ti le asumi. Totusi, perspectiva te incanta si esti nerabdatoare sa dai drumul la treaba.

SCORPION

Este o zi pe care o petreci facand planuri si organizand anumite aspecte ale vietii tale. Haosul din ultima perioada te-a obosit si vrei sa faci ordine in viata ta. Desi pare greu la inceput, rezultatele in timp pot fi remarcabile.

SAGETATOR

Toata ziua esti cu gandul la persoana iubita si nu te poti concentra sa iti rezolvi treburile zilnice. Esti indragostita si traiesti in lumea ta: esti cu capul in nori si nu vrei sa fii trezita din acest vis frumos.

CAPRICORN

Esti dezamagita de atitudinea colegilor de serviciu, care te-au lasat balta intr-un moment in care aveai nevoie maxima de ajutorul lor. Desi vrei sa le demonstrezi ca te poti descurca si singura, ar fi bine sa le atragi atentia ca gestul lor nu a fost unul frumos.

VARSATOR

Treci printr-o perioada stresanta la job si ai tendinta de a te descarca nervos pe cei de acasa. Incearca sa iti rezolvi problemele de la serviciu ca sa nu ii mai faci pe cei dragi sa sufere.

PESTI

Vrei sa te specializezi intr-un nou domeniu sau sa aprofundezi studiile pe care deja le ai. Esti extrem de preocupata de educatia ta si vrei sa le demonstrezi celor din jur cat de capabila esti.

related posts

Modifică setările cookies