Horoscop zilnic 23 martie 2021. Vărsătorii primesc vești de la locul de muncă privind salarizarea, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 23 martie 2021.


Berbec

Contextul astral de astăzi îți aduce multă intuiție să rezolvi niște chestiuni, care vizează locuința sau relațiile de familie. În altă ordine de idei, este posibil să ți se redeschidă niște răni, care au legătură cu sfera profesională. Poți trece peste aceste stări, dacă ești mai atentă la nevoile oamenilor de lângă tine și le oferi ajutor. Evită confruntările!

Taur

Gășești, astăzi, soluția la o problemă pe care o ai în cuplu sau în confruntările cu colaboratorii și asociații. Bazează-te pe intuiție și vei știi clar ce trebuie să faci! Dialogul cu un prieten ar putea să te lumineze într-o chestiune profesională.

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți aduce intuiție într-o chestiune profesională, răbdare în acțiuni și o mare putere de concentrare pe activitățile curente de la locul de muncă. Posibil să ai parte de mesaje, informații sau vești surpriză de la cineva cu care corespondezi online. Atenție la conflictele de idei, care pot să apară în relațiile cu cei din jur!

Rac

Chiar dacă în această perioadă ești predispusă la impulsivitate, revoltă sau dispute cu membrii familiei, astăzi, încerci să îi faci fericiți pe toți cei de lângă tine: le asculți problemele, nu judeci și încerci să îi ajuți. În relația cu partenerul de cuplu este posibil să nu-ți poți controla gelozia și posesivitatea.

Leu

S-ar putea ca astăzi să fii solicitată din mai multe direcții și să ai nevoie de ajutor de la prieteni sau colegii de serviciu. Ești preocupată de situația de la locul de muncă, dar și de problemele pe care le întâmpină partenerul.

Fecioară

Contextul astral de astăzi tinde să-ți ascută intuiția, să fii de acord cu o ofertă de colaborare, care vine spre tine, prin intermediul prietenilor și chiar să începi negocierile. Beneficiezi de o imaginație creatoare deosebită și ai încredere în forțele tale, că poți duce la capăt un proiect.

Balanță

Chiar dacă la locul de muncă sunt posibile confruntări, decizii care te deranjează și refuzuri din partea șefilor să-ți mărească salariul, nu se poate spune același lucru despre sfera sentimentală, unde traversezi o perioadă în care construiești, cu răbdare, o relație solidă.
 

Scorpion

Posibil, astăzi, să te preocupe plecarea într-o călătorie/delegație sau un proiect pe care trebuie să îl prezinți în fața unei comisii. Ai încredere în tine, pentru că vei beneficia de creativitate și o comunicare excelentă!

Săgetător

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură financiară, privind resursele pe care le deții în comun cu partenerul sau cu alte persoane. Dacă este vorba de sumele din conturile de economii, vei lua o decizie, împreună cu perechea ta, privind niște investiții, pe care vreți să le faceți în locuință.

Capricorn

Ești invitată, astăzi, la negocieri, încheieri de contracte, la o colaborare, pentru a stabili cursul unui proiect. Sectorul comunicării și al negocierii este bine susținut și vei știi exact cum să faci ca lucrurile să fie în favoarea ta. Nu se poate spune același lucru despre planul sentimental, unde nu prea găsești căi de a comunica cu perechea de viață.

Vărsător

Primești, astăzi, vești surpriză de la locul de muncă privind salarizarea. Ai un randament intelectual ridicat si poți asimila cu ușurință multe informații noi, îți formulezi planuri pe termen lung și strategii de creștere. Ai încredere în intuiția ta privind o situație apărută și spune-ți părerea!

Pești

Configurația astrală care se formează, astăzi, între Luna, poziționată în sectorul sentimental și Neptun, din semnul nașterii tale, îți aduce multă sensibilitate, tandrețe și intuiești exact nevoile partenerului de cuplu. Petreceți o după-amiază plăcută și decideți să vă implicați amândoi într-un proiect umanitar.

În acest episod de ShARE în Bucate vom învăța împreună cum să facem o rețetă simplă, rapidă și ușoară de Ruladă de ciocolată.

 

related posts

Modifică setările cookies