Horoscop zilnic 23 martie 2023. Vărsătorii trebuie să se aștepte la schimbări majore în viața lor, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 23 martie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Începând de astăzi și până pe 11 iunie, Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să traverseze zodia Vărsător, respectiv sectorul asociat prietenilor, proiectelor de grup, vieții sociale, planurilor de viitor. Pluton te va ajuta să începi niște schimbări semnificative în modul în care interacționezi cu prietenii sau în activitățile profesionale de pe urma exercitării profesiei. Pentru că Pluton este guvernatorul sectorului financiar și al intimității, situația financiară se poate schimba, dar și relația cu partenerul de cuplu.

 

Taur

Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să traverseze de astăzi și până pe 11 iunie zodia Vărsător, respectiv sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, relației cu șefii sau cu persoane cu autoritate, dar și imaginea și statutul personal. Cu acest tranzit vei fi susținută să faci o schimbare în carieră sau poate să-ți găsești drumul profesional. Pentru că Pluton este guvernatorul casei relațiilor, s-ar putea să nu te mai regăsești într-o relație sau să-ți schimbi/găsești partenerul prin intermediul serviciului.

 

Gemeni

Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să traverseze de astăzi zodia Vărsător, până pe 11 iunie, respectiv sectorul călătoriilor, perfecționării profesionale, studiilor, filosofiei de viață și credințelor. Pluton poate aduce schimbări lente în sistemul tău de valori și te ajută să elimini acele mentalități care nu-ți mai folosesc, fiind invitată să vezi lucrurile și dintr-o altă perspectivă. De asemenea, s-ar putea să faci niște călătorii care-ți vor lărgi universul cunoașterii și vei interacționa mai mult cu persoane din străinătate.

 

Rac

Pluton, planeta transformărilor profunde, tranzitează zodia Vărsător, începând de astăzi și până pe 11 iunie,  prin casa avantajelor financiare, a banilor și bunurilor pe care le deții împreună cu partenerul de cuplu, veniturile provenite din alte surse decât salariile. Urmează o perioadă cu schimbări semnificative în planul financiar, dar și-n sfera intimă, în relația cu partenerul de cuplu.

 

Leu

Începând de astăzi și până pe 11 iunie, Pluton, planeta transformărilor profunde, tranzitează zodia Vărsător, respectiv sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Urmează o perioadă cu schimbări importante în relațiile tale personale sau profesionale, iar o transformare va fi necesară.

 

Fecioară

Pluton, planeta transformărilor profunde, părășeste începând de astăzi casa iubirii și aventurilor romantice și pănă pe 11 iunie va activa zodia Vărsător, respectiv casa muncii, activităților profesionale, rutinei zilnice și sănătății. Așadar, în următoarea perioadă ai putea să te aștepți la o transformare lentă a modului în care percepi munca și starea de sănătate. Vei face schimbări importante și vei realiza că este nevoie de o altă abordare.

 

Balanță

Începând de astăzi și până pe 11 iunie, Pluton, planeta transformărilor profunde, tranzitează zodia Vărsător, respectiv sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, distracției și valorificării unui talent. Urmează o schimbare lentă, dar necesară în relațiile tale de iubire, în atitudinea și acțiunile tale. Contextul astral are o putere intensă, de transformare și nu va rămâne fără ecou în planul sentimental.

 

Scorpion

Pluton, guvernatorul tău, ajunge astăzi în zodia Vărsător și până pe 11 iunie vei începe o transformare lentă prin intermediul vieții de familie, părinților, patrimoniului, căminului și rădăcinilor. Posibil să apară modificări în relația cu părinții, să inițiezi o mutare și să fii nevoită să înveți să nu mai depinzi de alte persoane sau de familie.

 

Săgetător

Începând de astăzi și până pe 11 iunie, Pluton, planeta transformărilor profunde, începe să traverseze zodia Vărsător, respectiv sectorul asociat comunicării, gândirii, interacțiunii cu ceilalți, învățării, relațiilor cu frații sau cu rudele apropiate. Pluton va aduce, în perioada următoare, schimbări în modul în care gândești și transmiți informațiile, dar și relaționezi cu cei apropiați. 

 

Capricorn

Cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin zodia Vărsător, începând de astăzi, prin sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă și din alte activități extraprofesionale, până pe 11 iunie, vei începe o transformare și o schimbare în modul în care gestionezi finanțele. Pentru că Vărsătorul este și guvernatorul casei valorilor, vei descoperi ceea ce este cu adevărat important pentru tine în această viață. 

 

Vărsător

Începând de astăzi și până pe 11 iunie, Pluton, planeta transformărilor profunde, îți traversează casa personalității și transformarea lentă care va urma, vine prin tine, dar și prin relațiile tale. Așteaptă-te la schimbări majore în viața ta! Este nevoie să începi acest proces de transformare și să elimini tot ce te ține în loc să progresezi, să fii deschisă, să descoperi resurse și valori noi.

 

Pești

Începând de astăzi, Pluton, planeta transformărilor profunde, traversează zodia Vărsător, respectiv sectorul subconștientului, izolării, introspecției, frământărilor interioare și trecutului. Până pe 11 iunie, urmează o perioadă, în care vei face schimbări în modul în care îți analizezi acțiunile din trecut. S-ar putea să ai niște revelații, conștientizări, să realizezi cât de important este să elimini ce nu te mai ajută, să faci o schimbare în sistemul de valori, credințe și principii.

related posts

Modifică setările cookies