Horoscop zilnic 23 martie. Capricornii află informații secrete, care au legătură cu ei și munca lor, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 23 martie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi favorizează relațiile personale și cele profesionale. Ești pe aceeași lungime de undă cu interlocutorii tăi, le dai sfaturi utile, iar în familie se îmbunătățește comunicarea. Ești optimistă și ai capacitatea de a vedea partea plină a paharului.

 

Taur


Astăzi vin bani în conturile tale din proiectele la care lucrezi. Relațiile cu prietenii pot  deveni mai conflictuale și deficitare la capitolul comunicare, pentru că încerci să-ți impui niște puncte de vedere.  În cuplu s-ar putea să apară instabilitate. 

 

Gemeni


Astăzi, se anunță relații bune cu partenerul de cuplu și simți că relația dintre voi se reechilibrează. Dacă ești singură, contextul astral favorizează relațiile afective. În planul profesional, ai susținerea șefilor într-un proiect.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi vine cu relații bune cu cei cu care desfășori activități, mai ales cu foștii șefi, care te caută să-ți facă niște propuneri. Și la serviciu ești foarte activită, vii cu multe idei, îți este apreciată munca și te simți bine atunci când afli că opinia ta contează, când se ia o decizie.

 

Leu

 

Astăzi, Luna îți traversează sfera asociată vieții afective, aventurilor, copiilor, creativității, valorificării unui talent, așa că ai putea să îi faci o surpriză partenerului, copiilor, să organizezi un sejur cu prietenii. Gândul ți-este numai la distracție și relaxare, iar impulsul este mare de a trăi viața la cote înalte.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru casă, pentru administrarea unui imobil, pentru a face rost de o sumă de bani pentru facturi, taxe, impozite, o renovare. Totodată, te gândești, dacă ceri cu împrumut o sumă de bani, cum o vei returna, așa că faci un plan. Nu poți funcționa fără o listă, un tabel, un plan pe termen lung.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi vine cu dialoguri cu colegii. Dacă lucrezi în regim de telemuncă, s-ar putea să fii nevoită să faci un drum la serviciu să semnezi un contract, o prelungire, să rezolvi niște chestiuni birocratice pe la diverse instituții. Și sănătatea te preocupă, așa că vei face și niște programări la investigații și consultații.

 

Scorpion

 

Se anunță o zi în care faci rost de bani sau cheltui mai mult decât îți permiți, pentru că faci niște investiții în casă sau poate o surpriză partenerului de cuplu. Totodată, te preocupă organizarea unui sejur în afara țării și cauți oferte, să știi ce bani ai nevoie.

 

Săgetător

 

Astăzi, Luna îți traversează semnul zodiacal și ești veselă și optimistă, pentru că ai reușit să rezolvi niște chestiuni care țin de casă, de viața de familie, relația cu părinții, patrimoniul sau firma, dacă ai o afacere pe cont propriu.

 

Capricorn

 

Astăzi, afli tot felul de vești, de informații secrete, confidențiale, dar și care au legătură cu tine și munca ta. Ești apreciată de către șefi și opinia ta contează în deciziile luate de către aceștia, așa că ești încântată de imaginea pe care ți-ai creat-o la serviciu.


Vărsător

 

Contextul astral de astăzi vine cu vești bune de la serviciu, dar și privind proiectele și activitățile profesionale pe care le desfășori. Pe seară, s-ar putea să organizezi o ieșire cu prietenii, cu colegii sau cu foști colegi, pe care nu i-ai mai văzut de mult.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru carieră, ambițiile profesionale și imaginea personală. Un dialog cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie ar putea să îi determine pe aceștia să-ți facă niște propuneri de implicare într-un nou proiect sau pentru conducerea unei echipe, preluarea unei funcții.

related posts

Modifică setările cookies