Horoscop zilnic 23 noiembrie 2020. Berbecii au nevoie urgentă de o pauză, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 23 noiembrie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Simți nevoia să stai mai retrasă astăzi sau dacă te implici într-un proiect, să coordonezi totul fără să mai fii în mijlocul acțiunii, pentru că ai obosit și ai nevoie să-ți recuperezi forțele. Totodată, șefii îți vor cere părerea cu privire la o situație care trebuie rezolvată și tu ești cea mai în măsură să dai un sfat bun.

 

Taur

 

Ai parte astăzi de o surpriză de la prieteni sau în drumul spre casă te întâlnești cu o cunoștință pe care nu ai mai văzut-o de mult și schimbați numere de telefon, pentru a relua legătura. La serviciu este posibil să ți se impună anumite lucruri, cu care nu rezonezi, însă momentan nu ai cum să schimbi ceva.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi favorizează dialogul cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie, cu instituții de unde ai de obținut un răspuns privind accesarea unui credit sau a unor fonduri. La serviciu ești foarte activă și implicată în sarcini și în chestiunile curente.

 

Rac

 

În planul sentimental ești nemulțumită de unele decizii ale partenerului și încerci să afli ce anume l-a determinat să procedeze într-un anumit fel, atunci când a fost vorba de viața de familie sau de spațiul de locuit. La serviciu ai mult de lucru, însă muncă ți-e răsplătită pe măsură și nu ai de ce să te plângi.

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru administrarea finanțelor pe care le deții cu partenerul de cuplu, iar la serviciu pentru administrarea unui buget. Oricare ar fi situația, pe parcursul zilei, te vei lovi numai de chestiuni de natură financiară, care necesită rezolvare. Mare atenție să nu comiți greșeli!

Fecioară

 

Încerci, astăzi, să nu mai fii așa critică cu cei cu care desfășori activități sau cu partenerul de cuplu, însă atunci când vine vorba despre relația cu șefii sau cu deciziile acestora privind sarcinile solicitate, nu mai ești atât de îngăduitoare și-ți exprimi părerile, chiar dacă acestea vor deranja. 

 

Balanță

 

Deși ar trebui să începi săptămâna în forță la locul de muncă, astăzi este totuși o zi destul de liniștită, poate și pentru că șefii stau toți în ședințe și stabilesc planul pe anul ce urmează. Profită de acestă zi, pentru că în următoarele zile ți se vor cere tot felul de situații și planuri pe termen mediu și lung!

 

Scorpion

 

Încerci astăzi să înțelegi unele aspecte ale relației în care te afli, de ce anume s-au întâmplat niște lucruri și cum poți face pe viitor să le ocolești. Dialogul cu partenerul este favorizat de contextul astral, însă este posibil să ai parte și de unele surprize.

 

Săgetător

 

Faci, astăzi, eforturi să nu intri în dispute cu unul dintre membrii mai în vârstă ai familiei, motivul fiind administrarea banilor. Deși nu duci lipsă de bani, cheltuielile din ultima perioadă au depășit bugetul stabilit de tine.

 

Capricorn

 

Astăzi, pe măsură ce rezolvi problemele de la locul de muncă îți revine încrederea în forțele proprii. Ești de părere că organizarea și strategiile pe termen lung îți vor aduce succese în sfera profesională. Pe seară aștepti vești din străinătate de la o rudă.

 

Vărsător

 

Ai în plan să-ți crești veniturile, însă, deși ai impulsul să-ți renegociezi salariul astăzi, nu este o zi bună, pentru că vei fi dezamăgită de rezultat. Mai bine, concentrează-ți atenția pe recomandarea unui prieten într-o colaborare. În cuplu te afli într-o perioadă de reașezare. 

 

Pești

 

Constați încă de dimineață că un dialog sincer cu partenerul de cuplu ar putea să rezolve multe dintre problemele, care au tot apărut în ultima perioadă, însă nu ține numai de tine. Prin urmare, oricâte eforturi ești dispusă sa faci, lucrurile se pot schimba doar dacă și partenerul coopereză.

 

related posts

Modifică setările cookies