Horoscop zilnic 23 noiembrie 2021. Capricornii sunt ispitiți de un bărbat din trecut, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 23 noiembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Chestiuni gospodărești te preocupă astăzi. S-ar putea să te intereseze și obținerea unor sume de bani dintr-o colaborare care vine neașteptat. Nu dai înapoi, dacă este rost de făcut bani și cooperezi imediat. Relația cu cineva din familie s-ar putea să se strice din cauza partenerului de cuplu care nu este de acord cu unele decizii ale voastre.

 

Taur

 

Astăzi, Luna îți traversează sectorul comunicării și în mod normal ar trebui să fii mai vorbăreață, însă se întâmplă opusul. Ești reținută în declarații până nu verifici niște aspecte pe care le-ai aflat/întâmpinat la serviciu. Totodată, unele relații cu colegii pot suferi rupturi din cauza mentalităților și viziunii diferite.

 

Gemeni

 

Începi săptămâna cu încasarea unor sume de bani și ești mulțumită că poți face niște cumpărături sau să achiți niște rate/utilități restante. La serviciu ai randament ridicat și este posibil să ai niște dialoguri cu șefii legate de activitatea pe care o desfășori, dar și privind niște nereguli pe care le-ai observat.

 

Rac

 

Luna îți traversează, astăzi, semnul nașterii și-ți aduce o stare de bine, însă s-ar putea să fii inconstantă în decizii în viața personală sau cea profesională. Totodată, ai nevoie de mai multă afecțiune, de siguranță emoțională din partea partenerului de cuplu. La serviciu, ai intuiție într-o chestiunea de natură profesională.

 

Leu

 

Luna îți activează astăzi casele sănătății, însă nu ai nicio problemă de ordin medical. Doar ai nevoie de mai multă odihnă și recuperare. La serviciu, decizi să rezolvi doar prioritățile și nu faci prea multe eforturi, pentru că simți că nu ești în cea mai bună formă. Îți dorești să stai acasă, să citești și să te uiți la seriale. 

 

Fecioară

 

Deși Luna îți traversează, astăzi, casa prietenilor și în mod normal ai socializa mai mult, decizi să păstrezi discreție față de unele persoane, care s-au dovedit a nu fi de încredere sau care ți-au înșelat așteptările. Surprize neașteptate apar de la cineva din străinătate.

 

Balanță

Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează casa carierei și a sferei profesionale, îți aduce un succes, o realizare, ți se recunosc meritele și demonstrezi că ai avut dreptate în unele chestiuni profesionale pe care le-ai sesizat de-a lungul timpului.

 

Scorpion

 

Astăzi este nevoie să te împarți între serviciu și un curs pe care ții să-l urmezi și care ar putea să te ajute în viitor în ascensiunea profesională. Posibil să susții și un examen, un interviu, prezentare de proiect sau să faci niște deplasări la o instituție publică, să rezolvi niște chestiuni birocratice.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să primești un cadou sau o sumă de bani de la familie. Totodată, ești interesată să faci rost de o sumă de bani pentru a-ți achita niște cursuri sau pentru a cumpăra niște materiale care-ți folosesc în studiul personal. Ești determinată să-ți reorganizezi situația financiară până reușești să obții venituri în plus.

 

Capricorn

 

Te afli, astăzi, față în față cu o propunere de colaborare. Ești surprinsă că vin spre tine tot felul de oferte, ți se recunoaște valoarea și ai satisfacții profesionale. În ce privește sfera sentimentală, este posibil să apară cineva din trecut, care să te bulverseze, să te scoată puțin din linia de plutire, însă reușești să revii și nu dai curs ispitei.

 

Vărsător

 

Încerci, astăzi, să rezolvi niște chestiuni curente de la serviciu și te afli față în față cu unele informații pe care nu știi cum să le folosești. Comunicarea cu colegii nu este prea bună și faci eforturi mari să nu spui lucrurilor pe nume persoanelor care greșesc sau au încurcat lucrurile la serviciu.

 

Pești

 

Primești, astăzi, o invitație să participi la o petrecere cu prietenii sau cu copiii, dacă ești părinte. Dacă ești singură, simți nevoia de siguranță emoțională și ai nevoie de mai multă atenție din partea perechii de viață. Dacă ești implicată într-un proces de creație, ai multă inspirație.

Share în bucate cu Alex Petricean - Antricot de vita cu salsa verde

related posts

Modifică setările cookies