Horoscop zilnic 23 noiembrie 2022. Gemenii au șansa să-și suplimenteze veniturile, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 23 noiembrie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi inițiezi dialoguri cu partenerul de cuplu sau cu colegii de serviciu legate de situația financiară acasă sau administrarea unui buget. Vei avea intuiție în luarea unor decizii importante. Dacă primești niște oferte de serviciu, care implică oportunități de dezvoltare, mergi la interviuri.

 

Taur

 

Luna îți traversează astăzi casa relațiilor. Dacă ești singură și-ți dorești o relație, fii atentă în jurul tău, pentru că sigur este cineva cu care ai putea să rezonezi! Dacă faci parte dintr-un cuplu, discuți despre viitorul vostru relațional. În planul profesional, te preocupă viitorul proiectelor tale.

 

Gemeni

 

Astăzi, Luna traversează casa muncii și este posibil să apară o propunere de colaborare pentru o activitate de publicare sau online. Cum ești foarte pricepută în domeniul comunicării, va fi foarte ușor pentru tine, mai ales că vei fi motivată financiar. Astfel, îți suplimentezi veniturile și-ți mai rezolvi din planurile pe care ți le-ai făcut.

 

Rac

 

Luna traversează zodia Scorpion, respectiv planul sentimental și încerci să redescoperi pasiunea, să acorzi mai mult timp nevoilor partenerului. Dacă ești singură, ești deschisă flirtului și oportunităților relaționare. Pe seară, ieși în oraș cu prietenii.

 

Leu


Astăzi, cu Luna în tranzit prin zodia Scorpion, ai preocupări pentru casă și familie. În prima parte a zilei te ocupi de treburile gospodărești, iar în partea a doua, cauți metode noi de petrecere a timpului cu cei dragi. Dacă lucrezi într-un proiect de creație, ai multă inspirație.

 

Fecioară

 

Cu Luna în zodia Scorpion, ești foarte activă, astăzi, în planul comunicării și deplasărilor. Rezolvi foarte multe și ești mulțumită. Totodată, dialogul cu partenerul de cuplu ar putea să-ți aducă niște răspunsuri la o chestiune în relație. În partea a doua a zilei, ai dispoziție de citit, învățat lucruri noi într-un domeniu de interes pentru tine.

 

Balanță


Contextul astral de astăzi, cu Luna în tranzit prin zodia Scorpion, prin casa banilor, poate aduce încasări de bani, dar și cheltuieli. În partea a doua a zilei, este posibil să cumperi un cadou pentru cineva  drag din familie. Pe de altă parte, faci niște plăți la utilități sau rate și te asiguri că ești la zi cu toate.

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi, cu Luna în tranzit prin casa personalității, îți susține sectorul comunicării și negocierilor. Posibil să faci impresie bună în fața unei comisii sau la ședințele de la serviciu, prin ideile originale, pe care vrei să le implementezi în proiectele viitoare. Ai un randament intelectual ridicat. Posibil să faci și niște deplasări în scop personal, administrativ al casei.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, cu tranzitul Lunii prin sectorul subconștientului, frământărilor, trecutului și lucrurilor ascunse, să ai parte de revelații, să afli secrete. De asemenea, ajungi la concluzia că trebuie să lași în spate niște mentalități învechite.

 

Capricorn

 

Astăzi, simți că lucrurile se leagă în planul profesional. Chiar dacă mai sunt unele probleme cu partenerul de cuplu, reușiți să treceți peste provocări, pentru că elanul pe care-l ai în planul carierei, te ajută să faci niște schimbări majore în viața ta.

 

Vărsător

 

Astăzi este posibil să pornești pe un drum nou profesional. Ai analizat ofertele venite spre tine în ultima perioadă și acum iei decizii importante. Situația financiară se îmbunătățește și poți să faci planuri privind achiziționarea unor bunuri de o valoare mai mare.

 

Pești

 

Posibil astăzi să primești vești de la o instituție publică, de învățământ, să faci o înscriere pentru susținerea unui examen. La serviciu este posibil să-ți susții cu tărie ideile și convingerile și să reușești să aduci argumente, astfel încât colegii tăi să-ți dea dreptate într-un final.

 

 

related posts

Modifică setările cookies