Horoscop zilnic 23 octombrie 2020. Racii singuri își găsesc sufletul-pereche, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 23 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Scorpion. Energia astrului zilei în zodia Scorpion oferă un puternic simț al autocontrolului, aduce preocupări pentru finanțe/beneficii sau avantaje materiale, pentru zona intimă, a secretelor sau a informațiilor ascunse. Soarele în Scorpion ne provoacă să identificăm domeniile din viața noastră care necesită o transformare profundă.

Berbec

 

Configurația astrală de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în sectorul care reprezintă banii deținuți împreună cu partenerul de cuplu, cu partenerii de afaceri, banii proveniți dintr-o moștenire, un credit, un împrumut dar și sfera intimă. Așadar, sectorul financiar se dinamizează și vei căuta surse noi de venit, iar sfera intimă devine mai activă.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Așadar, aceste domenii devin prioritare și ești invitată să-ți rezolvi problemele de natură relațională sau să-ți faci planuri împreună cu partenerul de cuplu pentru etapa următoare de viață.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în sectorul asociat muncii, activităților curente de la locul de muncă și sănătății. La serviciu se intesifică preocupările tale pentru organizarea programului/sarcinilor, iar în sfera sănătății poți lua decizii de a adopa un stil de viață sănătos, dietă și sport.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în sectorul aventurii, iubirii, copiilor și activităților de creație și de relaxare. Prin urmare, este un moment prielnic pentru activități de relaxare, să-ți îmbunătățești relația cu copiii sau cu partenerul de cuplu. Dacă ești singură, ai toate șansele să-ți întâlnești un partener cu care să rezonezi.

 

Leu

 

Configurația astrală de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în sectorul asociat familiei, părinților, căminului și patrimoniului. Așadar, următoarea lună ești invitată să rezolvi chestiuni care privesc relațiile de familie, patrimoniul și spațiul de locuit.

 

Fecioară

 

Evenimentul important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în sectorul comunicării, al schimbului de opinii, al acumulării de cunoștințe, al deplasărilor, dar și al relației cu rudele, în special cu frații. Așteaptă-te ca în următoarea lună să ai parte de evenimente care privesc aceste domenii!

 

Balanță

 

Evenimentul zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în sectorul banilor obținuți de la serviciu sau din activități extraprofesionale. Așadar, dacă intenționezi să-ți rotunjești conturile, ai o lună de zile în care ar fi bine să nu ratezi oportunitățile ivite.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi te vizează în mod direct, pentru că Soarele, astrul zilei, ajunge în semnul nașterii tale și-ți aduce energie și determinare în atingerea obiectivelor personale.

Următoarele treizeci de zile ești invitată să-ți setezi obiective și să demarezi proiecte personale sau profesionale.

 

Săgetător

 

Soarele ajunge astăzi în zodia Scorpion, pe care o va traversa timp de o lună de zile. Cum sectorul subconștientului, al izolării, al trecutului, al meditației și al universului interior este cel activat, vei avea timp să-ți recuperezi forțele, să-ți pui ordine în gânduri și să faci un plan pe care să-l lansezi când astrul zilei va intra în zodia ta, adică peste o lună de zile.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în sectorul asociat prietenilor, grupurilor, sferei sociale și a planurilor și proiectelor pe termen lung. Așadar, aceste domenii se intensifică în următoarea lună și devin prioritare în preocupările tale.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în sectorul asociat carierei, imaginii și aspirațiilor profesionale. În următoarea lună se intensifică activitățile din sfera profesională, relația cu superiorii, cu străinătatea, cu diverse instituții și vei fi determinată să-ți demonstrezi capacitățile intelectuale și experiența acumulată.

 

Pești

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în sectorul asociat călătoriilor, studiilor, străinătății, dar și al convingerilor și sistemului de valori personal. Așadar, următoarea lună, aceste domenii devin prioritare și ești invitată să iei decizii privind direcția pe care vrei să o urmezi în viață.

 

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies