Horoscop zilnic 23 octombrie 2021. Berbecii trebuie să reaprindă pasiunea în cuplu, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 23 octombrie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec 

 

Soarele ajunge, astăzi, în zodia Scorpion, în sectorul asociat intereselor materiale, a banilor și resurselor deținute cu partenerul,  a banilor proveniți dintr-o moștenire, un credit, un împrumut. Totodată, va dinamiza, timp de o lună, și sfera intimă și a încrederii reciproce. Așadar, vei fi interesată să lămurești unele chestiuni financiare, iar în cuplu îți dorești să reaprinzi pasiunea.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în sectorul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Așadar, aceste domenii devin prioritare în următoarea lună și ești invitată să-ți rezolvi problemele de natură relațională sau să-ți faci planuri împreună cu partenerul de cuplu pentru etapa următoare de viață.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în sectorul asociat muncii, activităților curente de la locul de muncă și sănătății. La serviciu se intensifică preocupările tale pentru organizarea programului/sarcinilor, iar în sfera sănătății începi investigații medicale și adopți un stil de viață sănătos.

 

Rac

 

Începând de astăzi, Soarele ajunge în zodia Scorpion, în sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, copiilor și activităților de creație și relaxare. Așadar, următoarea lună, vei fi interesată mai mult de aceste domenii. Este un moment bun pentru a-ți îmbunătăți relația cu persoana iubită sau cu copiii, dacă ești părinte. Dacă ești singură, ai toate șansele să-ți întâlnești un partener cu care să rezonezi.

 

Leu

 

Începând de astăzi, Soarele ajunge în zodia Scorpion, în sectorul asociat vieții de familie, spațiului de locuit, patrimoniului și relației cu părinții. Ești invitată în următoarea lună, să rezolvi chestiuni care privesc relațiile de familie sau patrimoniul. Cum Soarele este guvernatorul zodiei tale, vei găsi resurse în familie și vei dori să-ți petreci mai mult timp acasă, departe de agitația cotidiană.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în sectorul comunicării, schimbului de opinii, acumulării de cunoștințe, deplasărilor, dar și relației cu rudele, în special cu frații. Așadar, în următoarea lună ai parte de evenimente care privesc aceste domenii și vei fi preocupată să înveți lucruri noi, să obții informațiile de care ai nevoie.

 

Balanță

 

Începând de astăzi, Soarele ajunge în zodia Scorpion, în sectorul asociat banilor pe care îi câștigi de la serviciu și din activități extraprofesionale. Dacă intenționezi să-ți suplimentezi veniturile, nu rata oportunitățile care vin în următoarea lună!

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi te vizează în mod direct, pentru că Soarele, astrul zilei, ajunge în semnul nașterii tale și-ți aduce energie și determinare în atingerea obiectivelor personale. Următoarea lună ești invitată să-ți setezi obiective și să demarezi proiecte personale sau profesionale.

 

Săgetător

 

Soarele ajunge, astăzi, în zodia Scorpion, respectiv în sectorul asociat subconștientului, izolării, trecutului, meditației, universului interior și introspecției. În următoarea lună stai izolată, analizezi mai mult, îți pui ordine în gânduri și faci planuri financiare pe termen lung. Ai un randament mai bun dacă lucrezi singură, așa că vei evita să lucrezi în echipă.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în sectorul asociat prietenilor, grupurilor, sferei sociale, planurilor și proiectelor pe termen lung. Așadar, aceste domenii se intensifică în următoarea lună și devin prioritare în preocupările tale.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi anunță intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în sectorul asociat carierei, imaginii și aspirațiilor profesionale. În următoarea lună se intensifică activitățile din sfera profesională, relația cu superiorii, cu străinătatea, cu diverse instituții și ești determinată să-ți demonstrezi capacitățile intelectuale și experiența.

 

Pești

 

Evenimentul astral important al zilei de astăzi este intrarea Soarelui în zodia Scorpion, în sectorul asociat călătoriilor, studiilor, străinătății, dar și convingerilor și sistemului de valori personal. Așadar, următoarea lună, aceste domenii devin prioritare și ești invitată să iei decizii privind direcția pe care vrei să o urmezi în viață.

Întrebarea Mesei Rotunde cu Andrei Aradits: ”M-aș căsători cu Adi Nartea”

 

related posts

Modifică setările cookies