Horoscop zilnic 23 octombrie 2022. Taurii trăiesc o poveste intensă în plan sentimental, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 23 octombrie, 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Soarele și Venus, micul benefic, intră astăzi în zodia Scorpion, pe sectorul intereselor financiare, semn că urmează o perioadă în care vei fi preocupată de acest domeniu, dar și de moșteniri, sectorul intim, secrete, lucruri ascunse. Tot astăzi Saturn, planeta restricțiilor, revine la mișcare directă, prin zodia Vărsător, după câteva luni, în care a blocat, amânat și răscolit proiectele profesionale.

Taur

Sectorul relațiilor primește de astăzi intrarea Soarelui și a lui Venus și vei trăi totul mai intens în planul sentimental. Atenție, pentru că s-ar putea să ai tendința să-i folosești pe ceilalți în atingerea scopurilor tale! Tot astăzi Saturn, planeta restricțiilor, revine la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, semn că nu vei mai întâmpina blocaje în sectorul profesional.

Gemeni

Sectorul muncii și activităților profesionale este activat începând de astăzi de intrarea Soarelui și a lui Venus în zodia Scorpion. Posibil să ai mai multă putere și determinare să-ți urmărești obiectivele profesionale. De asemenea, este nevoie să te ocupi și de sănătate. Tot astăzi, Saturn, planeta restricțiilor, revine la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, după câteva luni, în care a încetinit planurile personale și profesionale.

Rac

Intrarea Soarelui și a lui Venus, începând de astăzi, prin zodia Scorpion, în sectorul iubirii și aventurilor romantice, activează sectorul sentimental. Tot astăzi, Saturn, planeta restricțiilor, revine la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, în casa intereselor financiare, semn că se încheie o etapă de câteva luni, în care a fost nevoie să faci economii și să-ți reorganizezi mai bine finanțele.

Leu

Începând de astăzi, intrarea Soarelui și a lui Venus în zodia Scorpion, pe sectorul vieții de familiei și căminului, te invită să-ți clarifici o serie de chestiuni administrative ale casei sau relaționale cu familia. De asemenea, și Saturn, planeta restricțiilor, revine de astăzi la mișcarea directă, după câteva luni, în care a adus blocaje în segmentul relațional.

Fecioară

Intrarea Soarelui și a lui Venus, începând de astăzi, în casa comunicării, învățării și acumulării de cunoștințe, te va ajuta în interacționarea cu ceilalți, să învăți lucruri noi, să participi la cursuri sau  implici în activități noi. Tot astăzi, revenirea lui Saturn, planeta restricțiilor, la mișcare directă, prin zodia Vărsător, încheie o perioadă solicitantă la locul de muncă.

Balanță

Începând de astăzi, intrarea Soarelui și a lui Venus, în zodia Scorpion, îți aduce preocupări pentru suplimentarea veniturilor. Tot astăzi, Saturn, planeta restricțiilor, revine la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, respectiv prin casa iubirii, aventurilor romantice, flirtului și distracției, după o perioadă în care a testat relațiile sentimentale.

Scorpion

Începând de astăzi te poți bucura de prezența Soarelui și a lui Venus în zodia ta. Nivelul de energie crește și apar oportunități în planul relațional sau profesional. Este un moment favorabil conceperii unor planuri, să urmezi o direcție. Tot astăzi, revenirea lui Saturn, planeta restricțiilor, la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, prin sectorul vieții de familie și căminului, te scapă de blocajele pe care le-ai experimentat, în ultimele luni, în planul familial și al spațiului de locuit.

Săgetător

Începând de astăzi, intrarea Soarelui și a lui Venus, în zodia Scorpion, s-ar putea să-ți răscolească trecutul și să te îndemne la izolare, introspecție și analizarea unor situații și acțiuni, a unor decizii greșite pe care le-ai luat în trecut. Urmează o perioadă intensă, de transformări spirituale, care te vor pregăti pentru intrarea Soarelui în semnul tău, în 22 noiembrie. De asemenea, revenirea lui Saturn la mișcarea directă, tot astăzi, prin zodia Vărsător, prin casa comunicării și deplasărilor, încheie o perioadă în care te-ai simțit blocată, să interacționezi cu ceilalți și să faci deplasări.

Capricorn

Începând de astăzi, sectorul proiectelor și planurilor de viitor este dinamizat de intrarea Soarelui și a lui Venus în zodia Scorpion, unde vei încerca să pui pe roate un proiect cu ajutorul prietenilor sau colegilor. Tot astăzi, Saturn, planeta restricțiilor, revine la mișcarea directă, prin zodia Vărsător, prin casa banilor obținuți din muncă, unde a adus blocaje, restricții și amânări. Poți relua niște discuții despre o mărire salarială. 

Vărsător

Începând de astăzi, intrarea Soarelui și a lui Venus în sectorul carierei și sferei socio-profesionale, îți aduce oportunități și te îndeamnă să-ți concentrezi eforturile să-ți atingi obiectivele. Tot astăzi și Saturn, planeta restricțiilor, revine la mișcarea directă, prin casa personalității, semn că nu vei mai resimți ca o povară pe umeri tot ce se întâmplă în viața ta.

Pești

Începând de astăzi, intrarea Soarelui și a lui Venus în zodia Scorpion îți aduce preocupări pentru începerea unor cursuri de dezvoltare profesională, obținerea unor calificări, atestate, diplome sau rezolvarea unor chestiuni birocratice. Tot astăzi, revenirea lui Saturn, guvernatorul casei proiectelor și planurilor de viitor, la mișcarea directă, va elimina blocajele cu care te-ai confruntat în ultimele luni.

 

Share în bucate cu Miss Wellington - Biban de mare cu zucchini și busuioc

related posts

Modifică setările cookies