Horoscop zilnic 23 septembrie 2022. Peștii își revizuiesc planurile de viitor cu partenerul, ce se întâmplă cu Vărsătorii 


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 23 septembrie 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Începând de astăzi și până pe 2 octombrie, când revine la mișcare directă, Mercur, planeta comunicării, traversează zodia Fecioarei, respectiv casa asociată muncii și sănătății. Așadar, vei începe o reevaluare a activităților profesionale și reorganizarea rutinei zilnice, astfel încât să fii mai eficientă. De asemenea, va fi nevoie să găsești un echilibru între muncă și odihnă.

 

Taur

 

Sectorul sentimental va fi dinamizat, de astăzi, de revenirea lui Mercur, în zodia Fecioară, în mișcare retrogradă, unde începi să-ți analizezi sentimentele și încerci să aduci îmbunătățiri. Dacă consideri că ai făcut niște greșeli, este posibil să le îndrepți. De asemenea, îți vei reanaliza relațiile sentimentale.

 

Gemeni


Contextul astral de astăzi anunță revenirea lui Mercur, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă, prin zodia Fecioară, respectiv prin casa vieții de familie și locuinței. Posibil, până pe 2 octombrie, când revine la mișcarea directă, să reiei niște dialoguri cu membrii familiei și să clarifici niște aspecte. S-ar putea să începi și o renovare sau reorganizarea spațiului de locuit.

 

Rac

 

Sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, cunoștințelor, deplasărilor este activat începând de astăzi de tranzitul lui Mercur, planeta comuncării, în mișcare retrogradă prin zodia Fecioară. Posibil să reiei niște dialoguri, să te înscrii la niște cursuri pe care le-ai amânat, să semnezi niște contracte. De asemenea, s-ar putea să-ți analizezi comunicarea și comportamentul în relațiile cu ceilalți și să încerci să le îmbunătățești.

 

Leu

 

Sectorul banilor pe care îi câștigi din muncă este activat, începând de astăzi, de revenirea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare retrogradă, prin zodia Fecioară. Până pe 2 octombrie este nevoie să faci o reevaluare a situației financiare, să vezi unde anume greșești, atunci când administrezi banii și să încerci să găsești un echilibru între sumele încasate și cele cheltuite.

 

Fecioară

 

Începând de astăzi, Mercur, guvernatorul tău, revine în casa personalității, în mișcare retrogradă. Până pe 2 octombrie ești invitată la o reevaluare personală sau profesională. S-ar putea să rezolvi multe cheltiuni în această perioadă ce țin de tine, relația cu partenerul sau activitatea profesională.

 

Balanță

 

Sectorul subconștientului și frământărilor interioare, a trecutului și introspecției este activat, începând de astăzi, de revenirea lui Mercur, planeta comunicării, în mișcare retrogradă, înapoi în zodia Fecioară. Ești invitată la un bilanț și la revizuirea planurilor de viitor.

 

Scorpion


Sectorul planurilor și proiectelor de viitor este activat, începând de astăzi, de revenirea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare retrogradă, în zodia Fecioară. Așadar, va spori atenția și concentrarea pe proiectele profesionale și pe implicarea într-o activitate nouă. De asemenea, îți vei reevalua relațiile de prietenie și proiectele în care ești implicată.

 

Săgetător

 

Sectorul profesional, al carierei și imaginii este activat, începând de astăzi, de revenirea lui Mercur, planeta comunicării, în mișcare retrogradă prin zodia Fecioară. Urmează o perioadă în care-ți vei reevalua proiectele profesionale și vei încerca să-ți reorganizezi sarcinile și activitățile, astfel încât să ai un randament mai bun.

 

Capricorn

 

Sectorul perfecționării profesionale și schimburilor de experiență este activat, începând de astăzi, de revenirea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Fecioară, în mișcarea retrogradă. Așadar, urmează o perioadă, în care-ți vei reevalua direcția profesională, reiei niște cursuri sau o acțiune începută mai demult privind studiile.

 

Vărsător

 

Sectorul avantajelor financiare, a banilor pe care îi deții cu partenerul sau cu alte persoane, a banilor pe care îi poți obține prin intermediul unor instituții/persoane, se activează, începând de astăzi, de revenirea lui Mercur, astrul comunicării, în retrogradare în zodia Fecioară. Până pe 2 octombrie au loc reevaluări și revizuiri a deciziilor privind administrarea situației financiare.

 

Pești

 

Sectorul relațiilor și căsătoriei este activat, începând de astăzi, de revenirea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Fecioară, prin mișcare retrogradă. Așadar, până pe 2 octombrie, atenția ți-e îndreptată spre relația de cuplu sau parteneriatele profesionale,  unde este posibil să reiei dialoguri, să clarifici anumite aspecte, să revizuiești planurile de viitor.

 

 

related posts

Modifică setările cookies