Horoscop zilnic 24 aprilie 2020. Gemenii au motive să cadă în depresie, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 24 aprilie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Posibil astăzi să ai un program încărcat și să fii nevoită să faci niște deplasări pentru a rezolva niște chestiuni administrative sau financiare. Totul va decurge conform planului pe care l-ai stabilit.

Taur

Se anunță o zi în care stai bine cu moralul, chiar dacă vei întîmpina tot felul de dificultăți sau blocaje în a intra în posesia unor sume de bani. Fii atentă la oportunitățile care vin spre tine în carieră și nu rata șansa să-ți suplimentezi veniturile în următoarea perioadă!

Gemeni

Nu prea ești în apele tale astăzi. Poate și pentru că Luna îți traversează casa izolării și vei sta retrasă. Nici măcar cu familia nu vrei să relaționezi. Chiar dacă ai motivele tale să reacționezi așa, alege să folosești constructiv acest timp și gândește-te la un plan de relansare personală.

Rac

Îți lipsesc tot mai mult ieșirile cu prietenii, plimbările și plecările în afara orașului. Decât să stai tristă, mai bine iei legătura cu aceștia și povestiți despre momentele frumoase petrecute împreună. Poate așa reusești să mai ieși din starea în care ai intrat.

Leu

Se anunță o zi în care ai dispoziție de a face planuri pe termen lung, de a te ocupa de carieră și a pune la punct niște strategii pe termen lung. Șefii îți vor aprecia elanul și acțiunea proactivă. În partea a doua a zilei, iei legătura cu prietenii cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme.

Fecioară

Te gândești astăzi cum ai putea să-ți focalizezi energia pentru a scoate în evidență aptitudinile și abilitățile de care dispui. În partea a doua a zilei, simți nevoia să acumulezi informație și poți lua legătura cu o persoană care ți-a fost mentor, pentru a-ți explica niște lucruri care te interesează.

Balanță

Se anunță o zi, în care contextul astral, dar și intuiția ta, te ajută în situații limită, care au legătură cu planul financiar. În partea a doua a zilei, îți adaptezi cu ușurință sistemul de valori personale cu cel al partenerului.

Scorpion

Contextul astral de astăzi te ajută să te implici sufletește în relația ta. Oferi suport moral partenerului și îi propui să te ocupi tu de chestiunile de rutină ale vieții în doi. Empatia de care dai dovadă și faptul că te poți adapta la structura interioară a partenerului, îți aduce multă satisfacție.

Săgetător

Te străduiești astăzi să negociezi termenii unui contract. Este o zi favorabilă să atragi cu ușurință partenerii de afaceri. În perioada aceasta, ești diplomată, sociabilă și atentă cu cei din jur. Și în cuplu creezi o atmosferă armonioasă și confortabilă.

Capricorn

Se anunță o zi în care te simți în largul tău alături de persoana iubită sau de copii. Dacă ești singură, poți avea succes la sexul opus datorită romantismului de care dispui astăzi, a simplității și a capacității tale de a intui perfect ce își doresc cei de lângă tine.

Vărsător

Chestiunile curente ale gospodăriei sunt astăzi o prioritate pentru tine. Te ocupi de tot felul de activități în casă, vrei să pui totul la punct și o activitate de grădinărit ar putea să te relaxeze. După-amiază ai tot felul de idei de a-ți petrece timpul alături de familie.

Pești

Astăzi este o zi favorabilă comunicării, schimbului de opinii, acumulării de informație sau pentru activități intelectuale. Te exprimi foarte clar și verbal, dar și în scris, iar felul în care transmiți informația, sensibilizează și vei avea numai de câștigat.

Pe protvplus.ro puteți vedea toate emisiunile preferate

related posts