Horoscop zilnic 24 aprilie 2021. Berbecii suferă disfuncții organice, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 24 aprilie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări îndeosebi pentru activitățile de la locul de muncă și pentru starea de sănătate, unde este posibil să apară unele disfuncții organice. Dacă în prima parte a zilei, totul se desfășoară conform planurilor tale, în cea de-a doua, se amănă o semnare de contract, o negociere. Posibil să afli niște informații, nu tocmai plăcute, și să fii dezamăgită de cursul evenimentelor.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce, pe de-o parte o relație bună cu persoane influente sau superiorii care îți apreciază munca, pe de altă parte, eforturi de a obține o sumă de bani, o finanțare pentru un proiect personal. În partea a doua a zilei, vei fi dezamăgită, din nou, de cineva din anturaj.

 

Gemeni

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru chestiunile gospodărești, pentru organizarea treburilor înainte de sărbători: cumpărături, curățenie și pregătirea mesei de Paști. La serviciu, ești predispusă către accese de furie, care pot degenera în conflicte, din cauza unor neînțelegeri cu colegii sau cu șefii. Fii mai flexibilă, adaptează-te la situații și renunță la tendința critică, care îți cauzează probleme de comunicare!

 

Rac

 

Se anunță o zi cu multe întâlniri, ședințe, schimburi de opinie, dezbateri, planuri și strategii pe termen scurt și mediu. Ai multe idei originale, ești deschidă către nou, iar abilitățile tale de comunicare sunt puse în valoare. Pe seară, ai o parte de o surpriză din partea perechii de viață sau a prietenilor.

 

Leu

 

Primești, astăzi, o sumă de bani sau un cadou. Relațiile cu cei cu care desfășori activități devin conflictuale. În sfera sentimentală, poți avea un blocaj de comunicare, cauza fiind evenimentele de la serviciu, care te-au dat peste cap.

 

Fecioară

 

În prima parte a zilei, Luna îți traversează semnul nașterii tale și-ți imprimă dispoziție pentru muncă, pentru rezolvarea problemelor administrative, faci ordine și arunci ce nu mai ai nevoie. Nu este o zi bună pentru a lua decizii majore la locul de muncă. În partea a doua a zilei, mergi la un salon de înfrumusețare.

 

Balanță

 

Posibil, astăzi, să te ocupi de sănătate, să faci analize, investigații medicale, să iei hotărârea de a începe un regim alimentar și un stil de viață sănătos. În relația cu partenerul de cuplu sau cu cineva apropiat, poate interveni un blocaj de comunicare. Te simți neapreciată și relaționezi greu cu cei din jur.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Este posibil să nu fii de aceeași părere cu interlocutorii tăi, riști să înțelegi greșit unele lucuri și de aici să se iște niște tensiuni. În urma conversațiilor, a evenimentelor și a informațiilor care îți parvin, ajungi la concluzia că viitorul este nesigur și că trebuie să faci ceva să obții o stabilitate.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru activitatea profesională. Trebuie să faci niște schimbări și nu prea ești deschisă. Astrele îți cer responsabilitate în sectorul financiar și să nu depășești bugetul. La locul de muncă este nevoie să fii deschisă progresului, să accepți schimbarea și să mergi înainte.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări și gânduri legate de principiile și convingerile de viață, despre direcția spre care te îndrepți. Este posibil să fii dezamăgită de un eveniment întâmplat în urmă cu câteva luni, care ți-a dat viața peste cap. În planul iubirii, sentimentele îți sunt puse la încercare și amăni o decizie majoră.

 

Vărsător

 

Astăzi, ai preocupări pentru lămurirea unei situații financiare, plata unei taxe sau a unui impozit. Totodată, poți primi un cadou, niște bani de la familie, un bonus sau o primă. Apar și vești surpriză de la familie sau ai de gând să faci niște modificări în casă, la spațiul de locuit, să achiziționezi ceva pentru casă sau să te ocupi de administrarea unui imobil.

 

Pești

 

Astăzi, poți primi vești surpriză, care să te facă să-ți pierzi concentrarea și randamentul la locul de muncă. Lucrurile pot evolua brusc și ar fi bine să te adaptezi la situație. În partea a doua a zilei, poți să ai niște confruntări cu partenerul de cuplu, legate de petrecerea timpului liber din weekend sau de educarea copiilor, dacă sunteți părinți.

 

Dinozaur surprins pe camera de supraveghere! - Trending Review cu Daragiu - episodul 64

related posts

Modifică setările cookies