Horoscop zilnic 24 aprilie 2022. Taurii au parte de neplăceri în plan sentimental, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 24 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, deși ești înconjurată de persoanele dragi, ceva îți lipsește. Nu ai motive de supărare sau probleme și totuși la capitolul comunicare nu stai prea bine. N-ai dispoziție de socializare și preferi să stai liniștită cu gândurile tale, pentru că ai de rezolvat o chestiune la serviciu, simți presiune din partea șefilor și vrei să iasă totul bine.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți poate aduce o revelație privind principiile și convingerile de viață, sistemul de valori și credințele tale. Posibil să intri în polemici cu persoanele apropiate și nu te lași până nu convingi pe toată lumea că ai dreptate. În planul sentimental pot să apară unele neplăceri.

 

Gemeni

 

Astăzi, este posibil să te caute cineva din străinătate, să ieși cu prietenii, în partea a doua a zilei, sau să te simți bine, atunci când dai niște sfaturi utile unor apropiați. Trăirile profunde pe care le-ai avut cu cineva din trecut s-ar putea să revină, să-ți dorești să reiei acea relație, să cauți persoana în cauză.

 

Rac

 

Astăzi, te preocupă banii, situația financiară, administrarea unor bunuri, a unor bani ai părinților sau bani proveniți din alte surse decât salariile. S-ar putea să ai niște dialoguri cu partenerul în acest context și să luați niște decizii privind planurile de viitor.

 

Leu

 

Luna îți traversează, astăzi, sectorul relațional și-n partea a doua a zilei se apropie de Saturn, planeta care vine cu teste, obstacole și amânări. Astrele recomandă să nu abordezi subiecte sensibile, mai ales cele profesionale, care ar putea să vă strice ziua. Amână aceste discuții pentru săptămâna viitoare, când sunt șanse să vă înțelegeți mai bine.

 

Fecioară

 

Posibil, astăzi, să primești musafiri și să fii stresată să iasă totul conform planurilor tale. S-ar putea să apară și evenimente neprevăzute, care să te ia prin surprindere: persoane care să vină neașteptat sau să programezi o călătorie, să achiziționezi niște bilete de avion sau să rezervi o cazare.

 

Balanță

 

Astăzi este greu să te mulțumească cineva. Ai o stare de agitație interioară și este recomandat să fii atentă cum gestionezi această energie, care nu-ți va da pace până la finalul zilei. Dacă reusești să o abordezi constructiv, te poți concentra să rezolvi anumite probleme, care te frustrează. Fii atentă la sursa problemei, nu la efect!

 

Scorpion

 

Astăzi, dacă ai musafiri sau ești invitată împreună cu partenerul la o masa festivă, ai grijă și nu intra în conflicte cu acesta sau cu persoane mai în vârstă din familie, pentru că aveți viziuni și principii diferite și nu o vei scoate la capăt! Bucură-te de prezența celor dragi, odihnește-te, relaxează-te și lasă lucrurile, care te frământă pentru săptămâna viitoare!

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi să ai un nivel crescut de iritabilitate sau nervozitate, din cauza unor evenimente care apar neașteptat la un drum, o deplasare. Dacă te hotărăști să pleci, astăzi, în afara orașului, să faci o vizită părinților sau unor rude apropiate, fii pregătită de provocări de tot felul!

 

Capricorn

 

Evenimente neașteptate pot să apară, astăzi, în planul sentimental. Poate te apropii de cineva cunoscut de curând. Încercați să vă cunoașteți mai mult și decideți să ieșiți și la o întâlnire, plimbare. Totuși, ai o reținere pe care nu ți-o poți explica și nu vrei să-ți pui sufletul pe tavă de la primele întâlniri.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru casă, familie, tradiții. S-ar putea să ai niște surprize plăcute sau să apară evenimente neașteptate, așa că fii pregătită! Posibil, pe seară, să ieși cu prietenii în oraș.

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi anunță multe deplasări și vizite, întâlniri cu rudele, părinții, prietenii. Posibil să ai dialoguri pe diverse teme și să consideri că familia este cea mai importantă, dar și relațiile cu persoanele dragi. Realizezi că cea mai importantă resursă sunt oamenii.

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies