Horoscop zilnic 24 aprilie 2023. Peștii singuri sunt deschiși unei relații amoroase, Vărsătorii au chef de o poveste de iubire


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 24 aprilie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi, Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa banilor și valorilor, formează un aspect armonios cu Marte, guvernatorul tău. Așadar, discuți și iei decizii bune, cooperezi într-o chestiune profesională sau familială. Dacă ești singură, s-ar putea să primești invitație să ieși cu o persoană cu care flirtezi de mai mult timp.

 

Taur

 

Registrul astral de astăzi este favorabil unor negocieri sau dialoguri pentru stabilirea unor strategii pe termen lung. Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa personalității, formează un aspect armonios cu Marte, guvernatoarea casei relațiilor și parteneriatelor. Dacă știi să pui problemele, s-ar putea să reușești să construiești o relație sau un parteneriat profesional pe termen lung.

 

Gemeni

 

Luna îți traversează și astăzi casa identității și Mercur, guvernatorul tău, formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii. Posibil să te gândești la viața ta, să ai niște conștientizări și să decizi să-ți dai mai multă valoare. În urma unei introspecții/meditații, reușești să iei niște decizii pe termen lung, să-ți faci un plan, care vizează și partenerul sau un persoană cu care ai vrea să începi o relație.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi, în care Mercur, astrul comunicării, formează un aspect cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia ta, vine să aducă dialoguri despre activitățile de pe urma exercitării profesiei și despre planurile tale de viitor, personale sau profesionale. De asemenea, ai șansa să începi o etapă nouă în planul carierei.

 

Leu

 

Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa carierei și reputației profesionale, formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa secretelor și lucrurilor ascunse. Așadar, s-ar putea să primești o ofertă de job sau o colaborare, de care nu vrei să știe nimeni momentan. Sau poate vrei să lucrezi la un proiect pe care să-l lansezi în a doua jumătate a lunii mai, când Marte va tranzita zodia ta.

 

Fecioară

 

Astăzi Luna îți traversează sectorul social, iar Mercur, guvernatorul tău, în tranzit prin casa călătoriilor, principiilor, lărgirii orizonturilor cunoașterii, formează un aspect cu Marte, planeta acțiunii, din casa prietenilor, protectorilor și planurilor de viitor. Discuți cu cineva apropiat de planurile tale sau ceri sfaturi la persoane cu mai multă experiență.

 

Balanță

 

Mercur, astrul comunicării, formează astăzi un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa carierei, semn că ai putea iniția niște dialoguri cu șefii legate de salarizare, de obținerea unor beneficii sau a unui buget pe care trebuie să-l administrezi. De asemenea, dacă ai nevoie să iei legătura cu o instituție financiară pentru a obține sau returna un credit, reușești să rezolvi ce ți-ai propus.

 

Scorpion

 

Luna îți traversează și astăzi sectorul financiar, al banilor și bunurilor pe care le deții cu partenerul de cuplu sau alți terți și este posibil să te preocupe situația financiară și administrarea cât mai bună a sumelor pe care le câștigi. De asemenea, este o zi bună să discuți anumite subiecte legate de intimitate, pentru că Mercur, astrul comunicării, susține dialogul și formează un aspect armonios cu Marte, guvernatorul tău.

 

Săgetător

 

Mercur, astrul comunicării, în tranzit prin casa muncii, formează astăzi un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa avantajelor financiare. Așadar, este posibil să ai niște discuții legate de contracte, proiecte, sarcini și termene limită. Dialogurile vor fi constructive și vei putea să faci niște schimbări benefice.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi dinamizează sectorul muncii. Ai preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni profesionale, mai ales că ai mână liberă de la șefi și-ți poți pune în aplicare ideile. De asemenea, aspectul armonios pe care Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa creativității, îl formează cu Marte, planeta acțiunii, îți susține demersurile profesionale.

 

Vărsător

 

Astăzi, Luna îți traversează casa distracției, flirtului, cuceririlor și aventurilor romantice, iar Mercur, planeta comunicării, formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, semn că s-ar putea să ai niște discuții plăcute cu o persoană cunoscută prin intermediul serviciului.  Contextul astral este favorabil poveștilor de iubire.

 

Pești

 

Mercur, astrul comunicării, se află în tranzit prin casa comunicării și informațiilor, și formează un aspect armonios cu Marte, din casa aventurilor sentimentale, iubirii, flirtului și cuceririlor. Ești deschisă unei relații, dacă ești singură, și-ți cucerești partenerul prin dialog, mai ales dacă aveți pasiuni intelectuale în comun. Și dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, s-ar putea să ai conversații lungi, plăcute, cu partenerul.

 

related posts

Modifică setările cookies