Horoscop zilnic 24 august 2020. Fecioarele reiau o relație spectaculoasă, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 24 august 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Ai putea avea unele tensiuni în cuplu, iar motivele sunt resursele comune, bunurile, dar și sfera intimă. Îți dorești o apropiere de partener, de a simți aceleași emoții, profunde, iar astăzi este una dintre acele zile, în care simți mai acut lipsa unei comunicări la nivel profund cu partenerul de cuplu.

Taur

Relațiile parteneriale sau personale stau astăzi sub semnul surprizelor, așa că, fii pregătită să faci față provocărilor și să o iei de la capăt cu un plan pe termen lung, care vizează un proiect pe care îl ai în derulare acum.

Gemeni

Este foarte important cum îți organizezi astăzi timpul, pentru că vei fi mai mult pe drumuri, să rezolvi chestiuni birocratice, să obții acte, documente de care ai tu nevoie sau cineva din familia ta. Și casa sănătății este activată, așa că vei primi rezultatele unor analize, programezi consultații sau investigații.

Rac

În prima parte a zilei, lucrurile nu decurg așa cum te aștepți și ai parte de tot felul de probleme în sfera sentimentală. Nu reușești să te reechilibrezi și să deschizi un subiect sensibil, care trebuie lămurit împreună cu partenerul de cuplu.

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări de natură profesională și te afli față în față cu o propunere de afacere, de job, de preluare a unui proiect. Surpriza este mare și nu știi cum să reacționezi, însă nu dai un raspuns pe loc. Mai întâi te sfătuiești cu cineva mai în vârstă din familie, ce decizie sa iei și cum trebuie să negociezi termenii contractului.

Fecioară

Ai toate șansele ca astăzi să primești vești din străinătate, de la un prieten cu care nu ai mai vorbit de ani de zile. Ești foarte surprinsă și fericită, deopotrivă, și decideți să reluați prietenia. În funcție de cum decurg lucrurile în perioada următoare, vei face o călătorie. În partea a doua a zilei, ai putea să-ți programezi o întâlnire cu rudele.

Balanță

Din punct de vedere financiar, astăzi, vei avea o zi bună. Ești eficientă și ai tendința să nu faci nimic fără să obții ceva la schimb. În planul personal, ai tendința să orientezi sentimentele partenerului în favoarea ta.

Scorpion

Astăzi, cu Luna în zodia ta vei fi foarte atentă la veniturile tale și în general, la confortul tău. Ești atentă la sfaturile celorlalți și te interesează, în mod deosebit, binele tău personal. Din punct de  vedere financiar, vei avea o zi prosperă.

Săgetător

Ai putea astăzi să lași treburile solicitante pentru restul săptămânii. Nu de alta, dar Luna îți traversează casa izolării și a subconștientului și nu ai randamentul de care ai nevoie. Dacă nu poți să amâni treaba, atunci ai putea să faci mai multe pauze, să nu te suprasoliciți prea tare.

Capricorn

Se anunță o zi încărcată la locul de muncă, cu multe sarcini, cele mai multe dificile, dar nu este o problemă pentru tine, care ești învățată cu munca și cu greul. Colegii tăi nu înțeleg cum de-ți place să muncești tot timpul și nu oricum, cu drag și ești fericită când ai de lucru.

Vărsător

Astăzi Luna îți traversează casa carierei și a imaginii sociale, așa că trebuie să fii atentă dacă ieși în sfera socială pentru că este vorba de imaginea ta și poți să o iei pe o pantă greșită. Dacă primești critici sau ți se aduc acuze, este posibil să nu reacționezi prea bine. Prin urmare, dă dovadă de diplomație și gândește-te de două ori înainte să dai o replică!

Pești

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să ieși la o plimbare în natură, pentru a te liniști și a face față unor probleme, care au apărut de curând și pe care ai impresia că nu le înțelegi. Meditația, introspecția și detașarea față de probleme ar putea să te ajute să te reechilibrezi și să ai din nou o stare de bine.

Întrebarea Mesei Rotunde - Jorge: „Asta este cea mai mare frica a mea, la The Masked Singer”

 

related posts