Horoscop zilnic 24 august 2021. Scorpionii se întâlnesc cu un iubit din trecut, sunt puși pe aventură, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 24 august 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Configurația astrală de astăzi te solicită mult la serviciu. În partea a doua a zilei trebuie să iei lucrurile mai ușor, pentru că suprasolicitarea ar putea să-ți aducă unele neplăceri în privința sănătății. Așadar, seara o petreceri liniștită, meditezi, citești sau te uiți la un serial și încerci să te detașezi de tot ce te încarcă emoțional.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi te ajută să pui capăt unor neînțelegeri cu un prieten sau cu un grup cu care ai avut niște conflicte. Pe seară ieși în oraș cu niște prietene, cărora le povestești despre viața ta amoroasă. La serviciu, ai susținerea șefilor în tot ce înpreprinzi.

 

Gemeni

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru relația cu șefii, cariera, relațiile cu o instituție, unde ai făcut niște demersuri. La serviciu primești laude, ți se recunosc niște merite. Întâlnirea cu o persoană, prieten, fost coleg, cu care nu te-ai mai văzut de mult, ar putea să-ți aducă unele surprize.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări birocratice, faci drumuri la instituții publice sau trimiți emailuri pentru a obține niște aprobări. Totodată, la serviciu ești invitată să participi la niște cursuri, workshopuri, seminarii pentru perfecționare profesională. 

 

Leu

 

Astăzi ai preocupări de natură financiară, patrimonială și vei încerca să achiți o datorie sau să obții o amânare a unei plăți. Planetele poziționate pe casa banilor munciți îți vor aduce soluții de natură financiară, de suplimentare a veniturilor.

 

Fecioară

 

Dacă ai o abordare constructivă, astăzi este un moment bun pentru a lămuri niște aspecte relaționale, pentru iertare sau pentru a trece cu vederea unele lucruri care s-au întâmplat la serviciu în relația cu colaboratorii. Dacă ești singură, simți, după mult timp, că faci progrese într-o relație.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi activează sectorul muncii și al activităților curente de la locul de muncă. Ești față în față cu o problemă, însă apare în ultimul moment și susținerea astrală de la cineva cu care lucrezi, posibil un superior care ia niște decizii în acord cu nevoile tale.

 

Scorpion

 

Sectorul sentimental, al aventurii, distracției și petrecerii timpului în mod plăcut este activat astăzi. Posibil să pleci într-o deplasare de relaxare și să cunoști persoane deosebite cu care legi imediat prietenii. S-ar putea să ai și o surpriză, să întâlnești un iubit din trecut. În altă ordine de idei, relațiile cu familia sunt bune și ajuți într-un demers imobiliar/patrimonial.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă  ceva confuzie și să fii tentată să anulezi unele planuri familiale din cauza evenimentelor care se desfășoară în sectorul profesional. Este o perioadă bună din punct de vedere al carierei și al încheierii de contracte, așa că te vei concentra mai mult pe această latură.

 

Capricorn

 

Ești foarte activă astăzi în planul informațiilor, acumulării de cunoștințe și ești susținută de planul astral să-ți faci o reevaluare profesională sau să-ți revizuiești unele proiecte avute în derulare. La serviciu este posibil să fii dezamăgită de acțiunea sau atitudinea unor colegi.

 

Vărsător

 

S-ar putea, astăzi, să ai niște discuții mai aprinse cu partenerul de cuplu, motivul fiind banii la comun sau conturile de economii și destinația sumelor pe care le dețineți. Totodată, poți face niște cheltuieli mai mari decât ți-ai propus dacă te afli într-o deplasare, delegație sau sejur de relaxare.

 

Pești

 

Cu Luna în semnul nașterii tale reușești să ai inspirație în tot ce întreprinzi, să fii suport partenerului sau unui coleg care are nevoie de ajutor. Totodată, contextul astral ar putea să-ți aducă unele conștientizări privind deținerea unor economii pentru situații sau perioade în care vei avea cheltuieli mai mari.

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies