Horoscop zilnic 24 august 2022. Capricornii își doresc mai multă libertate în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 24 august 2022. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Începând de astăzi, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur. Până pe 22 ianuarie 2023 va aduce schimbări în situația banilor pe care îi câștigi din muncă proprie. Este nevoie să-ți revizuiești atitudinea privind administrarea banilor și să găsești un echilibru între sumele încasate și cheltuieli. Totodată, s-ar putea să ai idei originale de a face bani.

Taur

Începând de astăzi Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin zodia ta, respectiv prin casa identității. Până pe 22 ianuarie 2023 urmează o perioadă de câteva luni în care îți dorești mai multă libertate în planul sentimental și financiar. Posibil să dorești să te pui în valoare, însă o vei face într-un mod original și nonconformist.

Gemeni

Începând de astăzi Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, respectiv prin sectorul subconștientului, introspecției și trecutului. Până pe 22 ianuarie 2023 poți avea parte de conștientizări și reevaluări a unor situații din trecut. Introspecția ar putea să te ajute să realizezi că este nevoie să lași în urmă trecutul pentru a te reechilibra. Cum Uranus este guvernatorul sectorului asociat principiilor și filosofiei de viață, vei începe o reevaluare a sistemului de valori după care te ghidezi în viață.

Rac

Începând de astăzi Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur. Până pe 22 ianuarie 2023 Uranus va răscoli sectorul asociat prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor pe termen lung. Din punct de vedere profesional este momentul unei reinventări și de găsirea unor idei sau soluții originale într-un proiect la care lucrezi.

Leu

Începând de astăzi, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, respectiv prin casa carierei. Așadar, până pe 22 ianuarie 2023 intri într-o etapă de reevaluare a activității profesionale și vei fi stimulată să-ți reinventezi obiectivele, să găsești soluții originale de a te pune în valoare, să te faci remarcată. Posibil să-ți dorești să schimbi și direcția sau domeniul în care activezi.

Fecioară

Începând de astăzi, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, respectiv prin sectorul asociat principiilor și credințelor, care va suferi o modificare, o reconfigurare a modului în care privești lucrurile din punct de vedere al mentalităților și sistemului de valori. Posibil Uranus să-ți aducă deschiderea de care ai nevoie. 

Balanță

Începând de astăzi, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, în sectorul financiar, al banilor pe care îi deții cu partenerul de cuplu sau ai banilor pe care îi poți obține prin intermediul altor persoane sau instituții. Până în 22 ianuarie 2023 îți vei da seama că ai nevoie de independență financiară. Totodată, îți dorești să returnezi o datorie, un credit, să nu mai depinzi financiar de alte persoane.

Scorpion

Începând de astăzi, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, prin sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Până pe 22 ianuarie 2023 s-ar putea să realizezi că ai nevoie de libertate în cuplu, de mai multă independență. Dacă ești singură este momentul să faci o schimbare, să fii deschisă către nou. Și relațiile profesionale pot avea parte de schimbări și încerci să găsești metode originale de a încheia un contract sau o colaborare.

Săgetător

Începând de astăzi, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, respectiv prin casa muncii și sănătății. Până pe 22 ianuarie 2023 urmează o perioadă de reevaluare a activităților de la serviciu. Posibil să cauți metode originale de a-ți îndeplini sarcinile pentru eficientizarea timpului de lucru. Totodată, este posibil să fii tentată să începi o activitate independentă, pentru că-ți dorești libertate, să nu mai fii constrânsă de program.

Capricorn

Începând de astăzi, Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, prin sectorul asociat iubirii, aventurilor romantice, distracției și copiilor. Până pe 22 ianuarie 2023 îți vei reevalua sectorul sentimental. Și dacă faci parte dintr-un cuplu și dacă ești singură, vei dori mai multă libertate sau să-ți reinventezi relația în care te afli. Atenție la relațiile cu copiii, pentru că pot să apară situații care să te ia prin surprindere!

Vărsător

Începând de astăzi Uranus, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, prin sectorul vieții de familie, căminului. Până pe 22 ianuarie 2023 s-ar putea să-ți dorești mai multă libertate. În urma unor reevaluări a relațiilor cu familia, vei realiza că ai nevoie să te desprinzi de trecut, de niște tipare pe care le-ai preluat din familie și acum necesită o schimbare.

Pești

Începând de astăzi Uranus, planeta imprevizibilului, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, respectiv prin sectorul comunicării, gândirii, învățării, informațiilor primite și transmise. Până pe 22 ianuarie 2023 vei simți că ai nevoie de o reevaluare a modului în care comunici, gândești și interacționezi cu ceilalți.

related posts

Modifică setările cookies