Horoscop zilnic 24 decembrie 2015. Scorpionii au parte de o surpriza, iar Varsatorii primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 24 decembrie 2015. 


BERBEC

Este Ajunul Craciunului, iar tu nu esti intr-o dispozitie prea buna. O discutie aprinsa cu partenerul de viata te va intrista si mai mult, asa ca nu prea simti bine. 

TAUR

Nu te-ai organizat din timp si azi faci pregatirile pe ultima suta de metri. Ajungi la final de zi epuizata, dar multumita ca ai reusit sa pregatesti totul pana la cel mai mic detaliu.

GEMENI

Respecti traditia din fiecare an, iar astazi impodopesti bradul alaturi de cei dragi si petreci o zi linistita, in care iti recapeti o parte starea de bine. 

RAC

Esti in criza de timp, mai ales ca nu ai cumparat toate cadourile. Mergi la o sesiune rapida de shopping, iar dupa aceea incerci sa termini ce mai ai de pregatit pentru ziua de Craciun. 

LEU

Dupa cateva zile in care ai muncit neincetat si ai facut tot felul de pregatiri, a venit momentul sa te bucuri de o zi linistita, impreuna cu apropiatii. 

FECIOARA

Primesti o veste din partea rudelor care iti da peste cap toate planurile pentru aceste zile. Trebuie sa amani cateva intalniri si sa faci niste drumuri suplimentare. 

BALANTA

Ai parte de o zi relaxata, in care faci doar lucruri care iti plac. Mai mult decat atat, reiei legatura cu o persoana din trecutul tau cu care nu ai mai vorbit demult, dar cu care iti face placere sa vorbesti din nou asa cum o faceai odata.

SCORPION

Prietenii apropiati iti organizeaza o petrecere surpriza, prin care iti demonstreaza cat de mult tin la tine si cat de norocoasa esti sa-i ai alaturi de tine. 

SAGETATOR

Astazi este doar despre tine. Mergi la o sesiune de cumparaturi, apoi te relaxezi alaturi de prietene in oras. Seara o petreci alaturi alaturi de partenerul de viata.  

CAPRICORN

Esti hotarata sa petreci aceste sarbatori intr-un mod atipic, asa ca pleci cu partenerul de viata intr-o mini vacanta neplanificata, care va ajuta sa va regasiti. 

VARSATOR

Primesti o veste buna din partea rudelor, iar asta iti da si mai multa energie pentru o zi in care lucrurile par sa se aseze de la sine si sa-ti iasa absolut tot. 

PESTI

Te numeri printre norocosii care au parte de un week-end prelungit si profiti de aceasta oportunitate pentru o excursie la munte, cu prietenii.

related posts

Modifică setările cookies