Horoscop zilnic 24 decembrie 2016. Racii au parte de o surpriza, iar Scorpionii sunt in centrul atentiei


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 24 decembrie 2016.


BERBEC

Esti foarte activa tot restul anului si nici macar acum, de sarbatori nu-ti vine sa lasi munca deoparte. Profiti de linistea din aceste zile pentru a-ti incheia niste proiecte, iar apoi le faci o vizita rudelor, care te asteapta cu drag la masa de ajun.

TAUR

Te numeri printre norocosii care au parte de zile de relaxare si profiti de aceasta oportunitate pentru o excursie la munte, cu prietenii. O sa va distrati de minune!

GEMENI

Nu te-ai organizat din timp si azi faci pregatirile pe ultima suta de metri. Ajungi la final de zi epuizata, dar multumita ca ai reusit sa pregatesti totul pana la cel mai mic detaliu.

RAC

Prietenii apropiati iti organizeaza o petrecere surpriza, prin care iti demonstreaza cat de mult tin la tine si cat de norocoasa esti sa-i ai alaturi de tine.

LEU

Esti hotarata sa petreci aceste sarbatori intr-un mod atipic, asa ca pleci cu partenerul de viata intr-o mini vacanta neplanificata, care va ajuta sa va regasiti.

FECIOARA

Este Ajunul Craciunului, iar tu nu esti intr-o dispozitie prea buna. O discutie aprinsa cu partenerul de viata te va intrista si mai mult, asa ca nu prea simti bine.

BALANTA

Balantele se bucura de ajun. Dupa ce termina ultimele pregatiri pentru masa de seara, incep sa se aranjeze pentru invitati si sa-i primeasca asa cum se cuvine. Va fi o zi de sarbatoare in familiile lor.

SCORPION

Ziua de astazi este numai despre si pentru tine. Primesti telefoane, toti iti acorda atentia lor, iar tu te bucuri sa fii in centrul atentiei. Seara te linistesti si astepti mai ceva ca un copil cadourile de Craciun de la apropiati si prieteni.

SAGETATOR

Primesti o surpriza din partea unei persoane la care tii foarte mult. Cadoul vine total neasteptat si de aceea iti provoaca si mai mare bucurie. Ai parte de o zi de nota 10.

CAPRICORN

Ai o fire rebela si, in loc sa te gaseasca la masa sau la cumparaturi, ziua ta incepe la munte. Ai chef sa faci tot felul de activitati in aer liber, sa te destinzi si sa te relaxezi, astfel incat sa incepi noul an cu forte proaspete.

VARSATOR

Este o zi in care Varsatorii reusesc, in sfarsit, sa-si traga sufletul. Termini cu toate pregatirile si petreci o zi linistita alaturi de familie, dupa cateva saptamani pline si solicitante din punct de vedere fizic.

PESTI

O problema de familie iti da batai de cap, iar in prima jumatate a zilei incerci sa aranjezi lucrurile astfel incat sa impaci si capra, si varza. Apoi, te pregatesti de o iesire care iti ofera momente placute, de relaxare.

related posts

Modifică setările cookies