Horoscop zilnic 24 decembrie 2020. Capricornii au parte de surprize în sfera sentimentală, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 24 decembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce, în prima parte, prezența Lunii în zodia ta, respectiv în casa personalității. Ai încredere în forțele proprii și impresionezi prin atitudine. În partea a doua a zilei, ești preocupată de situația financiară și mai exact, de cheltuielile pe care le-ai făcut pentru sărbători.

 

Taur

 

În prima parte a zilei, îți faci un bilanț și nu împărtășești nimănui planurile tale de viitor, pentru că ești superstițioasă. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în zodia ta și te mobilizezi pentru rezolvarea intereselor tale, în special partea financiară te preocupă. Pe seară, ești dispusă să nu-ți ratezi niciun capriciu.

 

Gemeni

 

Contextul astral de astăzi îți rezervă surprize de la prieteni sau de la cei cu care desfășori activăți: primești mesaje, cadouri. În partea a doua a zilei, ai atât de multe treburi încât nici nu-ți vezi capul, însă, partenerul este cel care te salvează și preia o parte din ele.

 

Rac

 

Deși se anunță o zi scurta, vei avea multe de rezolvat la serviciu înainte să pleci în minivacanța de Crăciun. Acasă, ai de făcut pregătiri, mai ales că-ți aștepți familia în vizită. Te organizezi exemplar și reușești să termini tot ce ți-ai propus până la finalul zilei.

 

Leu

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce vești din străinătate, de la prietenii cu care nu ai mai vorbit de mult și care te sună sau îți dau mesaje cu ocazia sărbătorilor. Posibil să afli că ai pe drum și niște cadouri, care întârzie. 

 

Fecioară

 

Se anunță o zi foarte aglomerată din toate punctele de vedere sau cel puțin în prima parte. Surpriza zilei este că vei primi niște bani sub formă de cadou sau reușești să administrezi rațional niște bani, care vin mai devreme decât te aștepți.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru relația cu partenerul, dar și pentru petrecerea timpului în mod plăcut și relaxant în zilele ce urmează. Din cauza unor sarcini de serviciu, apărute în prima parte a zilei, este posibil să faci niște schimbări de plan în ultimul moment. 

 

 

Scorpion

 

Conjunctura astrală de astăzi anunță o zi destul de agitată la locul de muncă. Posibil să fii dezamăgită din cauza deciziilor unora dintre șefi în legătură cu programul de lucru. Încerci să termini repede tot ce ai de făcut, să reușești sa-ți termini și treburile gospodărești. Nu intra în dispute, că oricum nu ai cum schimba deciziile!

 

Săgetător

 

Posibil, în prima parte a zilei, să te preocupe o surpriză pe care dorești să o faci partenerului de cuplu sau dacă ești părinte, copiilor. În partea a doua a zilei, acorzi prioritate chestiunilor gospodărești, pentru pregătirea casei și a mesei de Crăciun.

 

Capricorn

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru casă și chestiunile gospodărești, însă vei avea ajutorul celorlalți membri ai familiei, așa că te poți considera norocoasă. În partea a doua a zilei, te ocupi de tine și dacă nu reușești să ajungi la un salon de înfrumusețare, te aranjezi singură. În sfera sentimentală ai parte de surprize, așa că trebuie să arăți bine.

 

Vărsător

 

Dacă ai lăsat pe ultima sută de metri o parte dintre treburile casei, află că se pot da peste cap unele dintre planurile tale și să fii nevoită să pleci la niște cumpărături. În partea a doua a zilei, se activează sectorul asociat vieții de familie, așa că prioritatea ta vor fi pregătirile de Crăciun.

 

Pești

 

Contextul astral al zilei de astăzi îți aduce preocupări pentru situația financiară sau cel puțin în prima parte a zilei cât Luna îți mai traversează casa banilor. Încasezi sume de bani, însă nu ramân prea mult în conturi, deoarece faci niște plăți la utilități și rate. Vrei să scapi de această grijă și găsești un moment și pentru acest lucru.

Share în bucate: Cina porcului cu boț de mămăligă
 

related posts

Modifică setările cookies