Horoscop zilnic 24 decembrie 2021. Peștii fac planuri pe termen lung cu partenerul, ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 24 decembrie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Se anunță o zi activă la locul de muncă, dar și în general, pentru că ai multe de făcut. Noroc că dispui de energia necesară, astfel că, până la finalul zilei vei avea totul terminat. Posibil să mai apară unele dispute cu membrii familiei, din cauza chestiunilor gospodărești, deci atenție la cum pui problema! Cuvintele frumoase rezolva mult mai ușor decât o critică sau un ton ridicat.

 

Taur

 

S-ar putea, astăzi, să fii puțin pe fugă și să mai fie nevoie să faci niște cumpărături pe ultima sută de metri, pentru a mai cumpăra niște cadouri. În partea a doua a zilei, primești vești legate de un proiect personal, vești de la drum, de la rude sau dacă pleci într-o vacanță în străinătate, te pui la curent, să nu te trezești că nu mai poți pleca, că-ți lipsește vreun document.

 

Gemeni

 

Se anunță o zi activă în planul activităților casnice, cu multe pregătiri, dar și cu ajutor de la membrii familiei, cărora le delegi fiecăruia câte ceva de făcut, pentru a merge treaba mai bine. În partea a doua a zilei, te preocupă administrarea unor sume de bani, cărora nu te decizi asupra destinației, dacă să achiziționezi ceva pentru casă sau banii să ajungă în conturile de economii.

 

Rac


Se anunță o zi încărcată în planul comunicării și deplasărilor, cu cheltuieli neprevăzute, dar și cu primirea unor cadouri surpriză. Cooperezi foarte bine cu partenerul de cuplu, vă completați reciproc și ai o stare de bine și de fericire, pentru că vei petrece niște zile cu familia.

 

Leu

 

S-ar putea, astăzi, să faci niște cheltuieli, deși nu mai aveai în plan, însă îți iese în cale o ofertă pe care nu o poți rata. Legat de serviciu și de salarizare, afli niște informații privind unele beneficii, pe care ai putea să le primești de la serviciu, începând cu anul viitor.

 

Fecioară

 

Cum Luna îți traversează, astăzi, semnul zodical, ai dispoziție de muncă, de rezolvarea tuturor chestiunilor administrative și gospodărești. Ești foarte organizată și reușești într-un timp destul de scurt să faci multe lucruri. Mai mult de atât, este posibil să dai o mână de ajutor să rezolvi și problemele altora, colegi sau familie. 

 

Balanță

 

Nu te afli în cea mai bună formă astăzi. Poate pentru că Luna îți traversează casa izolării, meditației, introspecției și trecutului. Ai niște frământări legate de familie, de administrarea unor bunuri, cum să faci să fie mai bine, să iei decizia cea mai bună. În rest, te ocupi de casă și de chestiunile gospodărești și cauți să scapi de aceste frământări.

 

Scorpion

 

S-ar putea, astăzi, să te faci remarcată, să nu treci neobservată. Acest lucru poate fi în avantajul tău, pentru a-ți îmbunătăți imaginea la locul de muncă sau în planul social, în grupul de prieteni. Cunoștințele și abilitățile tale de comunicare, susținute de planetele care-ți traversează, în această perioadă, casa comunicării și gândirii, vor fi vizibile și vei impresiona prin tot ce faci.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă unele confruntări cu partenerul de cuplu, diferențe de opinie, de mentalitate, care pleacă de la o discuție, legată de petrecerea sărbătorilor alături de părinții, care locuiesc în afara orașului. Caută să aplanezi un conflict și lasă de la tine, dacă partenerul se ține ferm pe poziție.

 

Capricorn

 

S-ar putea, astăzi, să apară un eveniment, care să-ți dea peste cap planurile. În partea a doua a zilei, îți cumperi diverse produse de vestimentație sau dai o comandă online la un produs pe care îl urmărești de mai mult timp. În planul sentimental, s-ar putea să ai o nemulțumire, să intervină o criză în cuplu din cauza orgoliilor.

 

Vărsător

 

Nu este o zi bună pentru a aborda chestiuni financiare cu partenerul de cuplu, pentru că riști să iasă cu scântei. Mai bine așteaptă câteva zile să treacă aspectul tensionat și gândește-te cum să abordezi situația, astfel încât să ajungi la un punct comun cu acesta.

 

Pești

 

Faci eforturi, astăzi, să afli niște informații legate de serviciu, activitatea profesională sau relațiile cu colaboratorii. Ai în plan un proiect și ești foarte curioasă cum să abordezi o situație. În altă ordine de idei, Luna în zodia Fecioarei, plasată pe sectorul relațiilor îți aduce preocupări pentru relația de cuplu și pentru viitorul vostru împreună, așa că faci planuri pe termen lung împreună cu partenerul.

related posts

Modifică setările cookies