Horoscop zilnic 24 februarie 2021. Săgetătorii încearcă ceva nou în viața amoroasă, ce se întâmplă cu Scorpionii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 24 februarie 2021. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În urma unor dialoguri pe care le ai azi cu persoane cu putere de decizie, vei avea intuiție într-o chestiune de natură financiară. Ai o bună rezistență în situații limită și te mobilizezi exemplar și acasă, unde membrii familiei au nevoie de tine într-o problemă ce ține de patrimoniu. 

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi destul de încărcată la locul de muncă. Cu toate acestea, vei fi cu un pas înaintea tuturor în rezolvarea sarcinilor. În sfera relațională, cooperezi cu partenerul, după mult timp, în care au fost între voi numai tensiuni.

 

Gemeni

 

Astăzi, te mobilizezi exemplar în rezolvarea intereselor tale financiare. Contextul astral susține comunicarea și în partea a doua a zilei, prioritatea ta este să te ocupi de unele proiecte în derulare la serviciu. În planul personal, ai discuții interesante cu o persoană cu care flirtezi.

 

Rac

 

Posibil, astăzi, să ai niște dialoguri interesante din punct de vedere financiar, iar munca depusă în ultima perioadă să-ți fie apreciată și să reușești să-ți mărești veniturile. Posibil să iei decizii profesionale care implică o chestiune de principiu.

 

Leu

 

În prima parte a zilei ești mai melancolică, retrasă și nu prea ai entuziasm. Registrul astral se schimbă din partea a doua a zilei, când Luna ajunge în semnul nașterii tale. Încerci să-ți programezi niște întâlniri cu cei cu care lucrezi, ai multă energie și determinare să-ți vezi obiectivele îndeplinite.

 

Fecioară

 

Configurația astrală de astăzi îți aduce surprize de la cineva care se află în străinătate sau care îți este mentor/îndrumător. Ești interesată de studiu, de anumite subiecte, care te vor ajuta în viitor în carieră. Atmosfera este favorabilă și acțiunilor în planul iubirii și ai putea să te gândești să inițiezi o invitație unei persoane cu care speri să petreci mai mult timp.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce vești bune privind relația cu partenerul de cuplu. Faptul că ați reuțit să treceți peste niște tensiuni care au avut loc între voi și acum vă faceți planul de viitor împreună, demonstreză faptul că puteți trece peste orice obstacol, numai să aveți încrederea și susținerea celuilalt.

Scorpion

 

Configurația astrală a zilei te ajută să-ți depășești limitele în planul profesional, unde te vei face remarcată. Voința, curajul și inițiativa îți vor fi apreciate și vei demara acțiuni îndrăznețe. În a doua parte a zilei, găsești momentul oportun pentru conversații cu șefii despre viitorului tău.

 

Săgetător

 

Contextul astral de astăzi te invită să încerci ceva nou în dragoste sau dacă ești singură, sunt șanse mari să întalnești pe cineva. Totodată, este posibil să fii tentată să începi o relație ascunsă până îți dai seama dacă este ceea ce-ți dorești.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să ai niște dialoguri interesante din punct de vedere profesional, însă va trebui să te adaptezi și la cerințele asociaților sau colaboratorilor. În planul personal, apar o serie de tensiuni, iar comunicarea ar putea să rezolve o parte dintre neînțelegeri. Registrul astral se schimbă din partea a doua a zilei, când se activează sectorul financiar și primești bani, pe care ai de gând să îi investești în garderoba ta.

 

Vărsător

 

Posibil la locul de muncă să apară situații neprevăzute și să fii nevoită să ceri ajutorul unor colegi. Registrul astral se schimbă din partea a doua a zilei. În sfera relațională este un moment prielnic pentru a face o declarație partenerului de cuplu sau pentru a îndrepta unele lucruri. 

 

Pești

 

La serviciu se anunță o zi destul de încărcată și pe lângă sarcinile curente, mai apar și alte chestiuni care necesită rezolvare imediată. Dacă nu reușești să faci tot ce ți-ai propus, nu te suprasolicita, rezolvă prioritățile, iar restul lasă-le pentru o altă zi.

Cum faci o rețetă inspirată de Afrodita, zeița dragostei, la Share în bucate

related posts

Modifică setările cookies