Horoscop zilnic 24 februarie 2022. Racii au parte de experiențe neplăcute la serviciu, Peștii ar putea fi avansați în funcție


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 24 februarie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi te ajută să ieși în față, să te remarci și să sari în ajutorul colegilor care au nevoie de un sfat sau să preiei o sarcină de lucru. Totodată, s-ar putea să îi surprinzi pe cei din jur cu sensibilitatea și empatia de care dai dovadă, pentru că toată lumea este obișnuită să-ți vadă curajul și duritatea, iar latura sensibilă o ții ascunsă.

 

Taur

 

Astăzi se activează sectorul transformărilor. Cu ajutorul unei persoane din anturaj și a unui dialog pe teme de principii de viață, experiențe împărtășite și spiritualitate, realizezi ce este important pentru tine. Îți revin în minte conflicte și dispute din cauza orgoliului și vrei să pui capăt unor neînțelegeri care nu-și au rostul.

 

Gemeni


Contextul astral de astăzi, cu Luna care îți traversează casa relațiilor, ar putea să-ți aducă unele propuneri în sfera profesională. Te gândești și la imaginea ta și dacă ești pregătită să ieși în față. Partenerul este cel care-ți susține acțiunile și-ți dai seama care este menirea ta.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi îți aduce unele experiențe neplăcute la serviciu, privind anturajul și mai ales principiile și viziunile diferite în raport cu ceilalți, însă ceva se întâmplă și mergi cu gândul la relația de cuplu și la cum ai putea să o îmbunătățești. Dacă ești singură, s-ar putea să fii fascinată de o persoană cu care împărtășești aceleași idealuri și credințe.

 

Leu

 

Contextul de astăzi vine cu preocupări pentru relația sentimentală, pentru relațiile cu copiii, dacă ești părinte, dar și pentru valorificarea unui talent, să te faci remarcată. S-ar putea, cineva cunoscut prin intermediul serviciului să-ți facă o propunere și astfel să se materializeze un proiect mai vechi.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru casă, cămin, activități gospodărești, dialoguri cu partenerul de cuplu despre viața de familie, posibilitatea achiziționării unui imobil sau a face schimbări în acord cu dorințele voastre actuale. Dacă ești singură, este posibil să-ți dorești mai mult ca oricând să-ți întemeiezi o familie.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi activează casa comunicării și s-ar putea să fii deschisă către o împăcare cu cineva de la serviciu, să lasi de la tine, pentru că în momentul de față simți că nu-și mai au rost tensiunile. În ce privește starea de sănătate, este posibil să găsești un tratament care să dea roade la o problemă medicală mai veche.


Scorpion


Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară, mai ales că dorești să achiziționezi niște lucruri pentru pasiunile tale. În altă ordine de idei, cu o casă a comunicării dinamică, investești foarte mult în relațiile cu ceilalți, oferi sfaturi, o vorbă bună, ajuți când cineva are nevoie, înveți lucruri noi numai să poți fi de folos.

 

Săgetător

 

Cu Luna în semnul nașterii tale, astăzi, ești preocupată de planurile tale de viitor privind casa, familia, spațiul de locuit, o renovare sau o redecorare a locuinței. Ești determinată să investești o sumă de bani importantă pentru confortul tău acasă.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi vine cu izolare și o stare mai puțin bună, melancolie, mai ales caă-ți revin în minte situații și relații cu persoane din trecut. Dialogul cu cineva apropiat te-ar ajuta, mai ales că ai de lămurit unele aspecte ale vieții tale, vrei să iei decizii, dar parcă le amâni, de frica să nu dai greș.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru proiectele de viitor care nu-ți dau pace. Ai în plan să îi faci o surpriză mare partenerului de cuplu, să-l surprinzi cu ceva ce își dorea de mai de mult. Te ocupi de fiecare detaliu, pentru că vrei ca surpriza să fie perfectă.


Pești

 

Chiar dacă nu crezi și tot ai impresia că dorințele tale vor rămâne la stadiul de vis, contextul astrologic este de partea ta și dorințele tale se transformă în realitate. Planurile privind viitorul profesional capătă contur și s-ar putea, în perioada următoare, să primești vești că ai fost avansată într-o funcție.

 

 

related posts

Modifică setările cookies