Horoscop zilnic 24 februarie 2023. Balanțele au parte de surprize neașteptate din partea partenerului, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 24 februarie 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimente neprevăzute au loc, astăzi, legate de sectorul financiar. Chiar dacă încasezi niște sume importante, s-ar putea să faci și niște cheltuieli pentru tine, să mergi la un salon de înfrumusețare sau să achiziționezi niște produse vestimentare. De asemenea, iei o decizie importantă în planul profesional, care implică perfecționarea profesională, pentru a obține o avansare.

 

Taur

 

Luna îți traversează, astăzi, semnul zodiacal și este posibil să ai niște revelații, să îți dorești să fii pe aceeași lungime cu partenerul de cuplu. S-ar putea să ai nevoie de o discuție sinceră, deschisă, să clarificați anumite chestiuni din relație, care nu mai merg.

 

Gemeni


Posibil astăzi să ai parte de un eveniment neașteptat în viața ta, care are legătură cu cineva din trecut. În ultimele luni ți-ai schimbat sistemul de valori, credințele și filosofia de viață și acum vezi altfel lucrurile în raport cu relațiile și viața de familie.

 

Rac


Contextul astral de astăzi aduce evenimente neașteptate în planul relațiilor de prietenie. S-ar putea să afli vești de la prieteni, care au legătură cu viața de familie sau cu niște probleme, pe care le au de rezolvat și tu vei da o mână de ajutor.

 

Leu

 

Astăzi este posibil să ai niște discuții interesante, care, poate, te vor surprinde, în legătură cu activitatea ta profesională. S-ar putea să existe niște discuții legate de obținerea unei funcții, conducerea unei echipe, dar, pentru care vei avea nevoie de o nouă calificare, să urmezi niște cursuri.

 

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi îți aduce evenimente surpriză, neașteptate, în legătură cu cineva din străinătate, întâlnirea cu o persoană de la care poți învăța lucruri noi, participarea la un schimb de experiență, un seminar, cursuri sau rezolvarea unor chestiuni birocratice.

 

Balanță

 

Posibil astăzi să faci niște înțelegeri financiare, să intri în posesia unor sume de bani sau să decizi destinația unor bani sau bunuri, pe care le deții cu partenerul de cuplu. Ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu, însă nu sunt excluse surprize neașteptate din partea acestuia, așa că fii pregătită!

 

Scorpion

 

Astăzi este posibil să ai parte de surprize din partea partenerului de cuplu, care vine cu niște propuneri interesante, la care nu te-ai gândit până acum. Și-n planul profesional este posibil să ai parte de răsturnarea unei situații, a unui contract care se poate încheia sau să continue cu alți termeni.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să apară evenimente neașteptate în planul muncii, la serviciu, în activitățile profesionale, pentru a putea să te ocupi mai mult de un proiect personal de creație sau de o activitate independentă. De asemenea, este posibil să faci o schimbare în planurile tale, din cauza unei situații care are loc în familie.


Capricorn

 

Astăzi, s-ar putea să aibă loc evenimente neașteptate în planul sentimental și al aventurilor romantice. De asemenea, dacă te afli într-un minisejur, unele situații pot duce spre a lua decizii importante în relație, din cauza unor persoane din anturaj, care se amestecă în treburile tale. Cea mai înțeleaptă decizie este să nu te lași influențată.

 

Vărsător

 

Astăzi au loc evenimente neașteptate în viața de familie sau în relațiile cu unii dintre membri. Ai grijă cum gestionezi o situație, pentru că lucrurile ar putea să se agraveze, dacă intri în conflicte de idei cu partenerul! Chiar dacă îți dorești o schimbare, fă-o, dar întâi consultă-te cu perechea!

 

Pești

 

Astăzi este posibil să îți petreci ziua numai în ședințe, să se răstoarne niște planuri, așa că fii pregătită de schimbări, de vești surpriză, informații care să-ți schimbe o direcție! În partea a doua a zilei este posibil să discuți despre un buget.

related posts

Modifică setările cookies